IMPERIAL CARE WHITE – AȘTERNUTUL IGIENIC PE CARE PISICILE ÎL ADORĂ!

Ziua în care ne-am întâlnit va rămâne cu siguranță întipărită în mintea și sufletul meu. Pur și simplu nu ai cum să treci cu vederea o astfel de frumusețe! Nu poți să te uiți în ochii ei și să nu te îndrăgostești. Atunci când am privit-o prima dată în ochii aia mari și verzi aveam impresia că ne știm demult, de cel puțin 9 vieți….


Ne-am văzut ,ne-am plăcut ce rămâne de făcut?

Ochișorii ăștia m-au cucerit iremediabil și mi-am dat seama din privirea ei nevinovată și sinceră că ea m-a ales pe mine și că întâlnirea noastră nu a fost pur întâmplătoare. Viața avea să ne aducă împreună, chiar acum . Cum aș fi putut să las acest ghemotoc de blană să locuiască din nou pe străzi când tocmai i-am salvat viața? Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă nu ajungeam la timp. Acel dulău mare și fioros era cât pe aci să o înhațe și ar fi fost mare păcat de ea, să sfârșească în acest mod.

Așa ne-am cunoscut,ea era atât de speriată, încât am luat-o în brațe să o liniștesc. S-a culcușit imediat în brațele mele și a început să mieune și să toarcă instant.

Primul gând a fost să îi ofer un adăpost așa că am luat-o la pieptul meu și ne îndreptam spre casă amândouă. A fost ziua în care i-am promis că nu va mai fi niciodată singura ,ziua în care destinul nostru a fost să ne întâlnim.

Înainte să ajung acasă cu micuța pisicuță speriată am trecut pe la medicul veterinar din cartier. Ne-a făcut o programare pentru deparazitare și mi-a făcut o listă cu tot ce am nevoie pentru îngrijirea acestei frumoase feline.

Am plecat de la cabinet cu hrană umedă și hrană uscată adaptată nevoilor ei, cu litiera și cu o recomandare pentru nisip pentru litieră pisici. Sincer mă așteptam să găsesc la ei și nisip pentru litieră, însă mi-au spus că nu mai au deloc pe stoc. Mi-a spus că este foarte important să cumpăr un așternut igienic de calitate pentru că pisicile sunt foarte pretențioase și nu ar vrea să afle că renunț la pisicuță doar pentru că aceasta nu își face nevoile la litieră.

Încă îmi răsună în minte cuvintele domnului doctor:

„-Din păcate mulți oameni abandonează săracele animăluțe pentru că nu se obișnuiesc la litieră. Oamenii nu știu însă că, principalul vinovat pentru faptul că pisicuțele nu fac la litieră este un așternut necorespunzător. Pisicile sunt animale foarte inteligente și sensibile și au nevoie de o îngrijire specială, iar folosirea unui așternut igienic pentru pisici. de calitate superioară este foarte importantă. Este recomandat intotdeauna un nisip fin ,cu o capacitate mare de acoperire a mirosurilor neplăcute. Pisicile vor refuza intotdeauna să folosească litieră când aceasta miroase urât. Dacă acestea nu se simt confortabil își vor face nevoile pe unde apucă.”

Deja mă apucă groaza la gândul că va trebui să strâng după ea prin toată casa. Nici nu vreau să mă gândesc ce părere va avea barbate-miu despre această frumoasă surpriză. La cât e de „nebun” ne dă afară din casă pe amândouă ” . E clar am nevoie de cel mai bun așternut igienic pentru litiera pisicii.

Unde găsim așternut igienic pe care pisicile îl adoră?

Ajunsă acasă m-am apucat să caut pe Internet după așternut igienic pentru pisici. Cine ar fi crezut că eu o să mă alătur celor peste 50 de milioane de persoane ,care caută lunar pe Internet, informații despre feline? Numeroase studii spun că aproximativ 15% din traficul generat pe Internet se datorează pisicilor și tind să le dau dreptate acestor persoane,pentru că pisicile sunt animale absolut adorabile.

Până să o am pe Kitty, nu știam aproape nimic despre pisici. Dar acum ea este noul nostru membru al familiei și merită tot ce e mai bun. Spre surprinderea mea a îndrăgit-o și soțul meu imediat ce a vazut-o,chiar dacă el nu părea a fi fan pisici. El i-a pus și numele și m-a ajutat să caut informații despre cel mai bun nisip pentru litiera pisicii. Un nisip pisici control maxim al mirosurilor, care nu face praf atunci când pisicuța sapă în litieră. Habar nu aveam eu că pisicuțele au acest obicei de-aș ascunde urmele. Am găsit la Imperial  Care White, așternut igienic pentru pisici din bentonită albă premium extra fină.

Ce are special acest nisip?

 Bentonita naturală, nu generează praf, are un puternic efect dezodorizant. Datorită proprietății  excepționale de conglomerare și absortie la contactul cu lichidul acest așternut igienic pentru pisici, testat și recomandat de Federația Națională Felinologică Română este deosebit de rentabil și durabil. Un pachet de 6kg este suficient pentru o luna întreaga datorită structurii ultra-compactă . Din recenziile celor care au folosit acest așternut igienic am aflat că este foarte ușor de folosit și de schimbat.

M-a uimit foarte tare când l-am văzut pe soțul meu venind de la curier, cu doua pachete de 6 kg de așternut igienic pentru pisici IMPERIAL CARE WHITE ,cu miros de iasomie ,pregătit să îi prepare lui Kitty litiera. E semn că o iubește și el și dorește să se implice în îngrijirea noului membru al familiei noastre.

L-am comandat de pe imperial-care.ro și am primit comanda mai repede decât ne așteptam. Cea mai mare bucurie a fost că pisicuța noastră a adorat încă de la început așternutul igienic pentru pisici IMPERIAL CARE WHITE, ceea ce înseamnă că nu am avut niciodată probleme cu Kitty. Pisicuța noastră e fericită,  se joacă și toarce cât e ziua de lungă. Și noi suntem mai liniștiți și mai bucuroși de când o avem pe ea, cred că e adevărat ce se zice despre pisici că au puterea să absoarbă energia negativă și stresul.

Este adevărat că pisicile adoră IMPERIAL CARE WHITE – AȘTERNUTUL IGIENIC PENTRU PISICI!

Acest articol a fost scris pentru proba 13 din SuperBlog 2022.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *