Anyoli -bijuterii cu suflet pentru persoanele dragi din viața noastră!

Fetita mea a crescut si ca sa fiu sigura ca va stii cat de mult o iubesc indiferent de situatie i-am pregatit 3 daruri minunate si speciale pe care sa le poarte zi de zi. Am ales din inima pentru ea, 3 bijuterii vii care poarta un mesaj pe care il va citi ori de cate ori va avea nevoie de mine. Voi fi cu ea la orice pas datorita bijuteriilor cu stocare inteligenta de la Anyoli. Am ramas placut surprinsa de unicitatea bijuteriilor Anyoli, de modul lor de transmitere a emotiilor cat si de frumusetea acestora.

I-am instalat fetei mele aplicatia pe telefon si i-am spus ca ori de cate ori va avea nevoie de mine ,tot ce trebuie sa faca este sa apropie bijuteria de telefon iar mesajul meu pentru ea va fi redat de fiecare data. Si sa se asigure ca atât datele mobile/WiFi-ul, cât și NFC-ul sunt pornite.

Draga mea fetiță,tu ești soarele și luna mea, ești cadoul meu cel mai scump de pe această lume și vreau să știi că dragostea ce ți-o port te va veghea la orice pas. Eu sunt mereu alături de tine puiul meu iubit!

Dacă asculți acest mesaj înseamnă că iar te afli în fața unei provocării ale vieții tale. Ai atins inelul cu piatră Onix de telefon și ai primit mesajul meu. Ti-as darui zeci de inele inteligente ca sa îți fie talismane norocoase la orice pas.

Să nu uiți niciodată că tu ești o persoană foarte puternică, tot ce vrei să faci în viața vei obține dacă îți dorești cu adevărat acest lucru. Răspunsul se află în inima ta. Piatra de Onix îți va oferi calmitatea de care ai nevoie în aceste momente agitate din viața ta și îți va da putere să îți depășești propriile limite. Tu poți, puiul meu să învingi, trebuie doar sa vrei asta. Mama ta te iubește și îți este alaturi in orice bătălie importantă din viața ta.

Știu că viața noastră nu este mereu roz și mereu ne mai dă câte o palmă. Nu te lasă doborâtă de încercările vieții, vei deveni curând un adult mai responsabil, mai dur dar mai copt la minte. Nu lăsa persoanele care nu te vor în viața lor să te dărâme. Dacă aș putea te-aș pune într-un glob de cristal și nu aș lăsa pe nimeni să te atingă. Nu am vrut să îți tai aripile și să nu te las să te înalți mai sus decât am crezut eu vreodată că poți. Colierul de la gatul tau este dovada vie că nu m-ai uitat și că vrei sa mă mai vezi și să îmi auzi vocea. Dacă te-aș ținut lângă mine ar fi însemnat să îți limitez opțiunile și să nu te las să devii omul frumos care ești astăzi.

Colierul cu perle nu face altceva decât să îți arate dragostea mea pură și infinită pentru tine . Puterea perlelor fie cu tine, fie ca toate barierele sa se ridice din fața ta, fericirea ta sa fie fără limite.Acest colier inteligent cu perle naturale, contine si  Piatra Madre Perla, piatra care te va ajuta in dezvoltarea ta  personala, îți va da încrederea necesară și nu îți va fi frică de nimic, oferind respectul de sine si increderea in fortele proprii.

Am ales si  acesti cercei inteligenti tot cu perle si piatra Madre Perla pentru ca eu sunt sigura ca aceasta piatra, Madre Perla ți se potrivește și pentru că este  piatra sinceritatii și te va ajuta sa vezi adevarul  de fiecare dată. In plus tu esti cea mai sincera persoana care exista pe acest pamant.

Sa iti pastrezi puritatea sufletului oriunde viata te va duce. Te iubesc. Mama

Acest articol participa la Superblog 2022.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *