Fără fraude și înșelăciuni cu materialele de construcții de la Vindem-Ieftin.ro!

O vorbă veche din popor spune că „Paza bună trece primejdia rea” iar în zilele noastre este de mare actualitate,mai ales atunci când vrei să construiești o locuință.

În goana după cele mai bune oferte, tot mai mulți oameni pică în capcana „băieților șmecheri” ce vor să se îmbogățească peste noapte,  înșeland oamenii de bună credință.

Orice om are un vis iar cel mai profund vis material al unui om este cu siguranță achiziția sau construirea unei locuințe. Un colț de rai, numit acasă, un cămin călduros și sigur pentru întreaga familie poate fi obținut de cele mai multe ori,prin ani de trudă și cu multe sacrificii. Unii își sacrifică timpul petrecut cu cei dragi și aleg să plece în străinătate pentru a strânge bani, alții aleg să își ia câte 2 joburi și își sacrifică sănătatea pentru un trai mai bun. Și asta pentru a obține casa visurilor. Însă acest vis poate fi spulberat foarte ușor dacă nu suntem atenți la deciziile pe care le luăm,  dacă avem încredere în persoane „binevoitoare”.

Oricât de tentant ar fi și oricât de mult ne-am dori să ni se îndeplinească visul de a avea casa noastră,  trebuie să fim conștienți că o casă nu se construiește peste noapte. În plus trebuie să reținem că acest vis nu costă puțin, ofertele prea „bune” nu există cu adevărat.

De curând și noi era să picăm în plasa unor escroci. Întrucât am moștenit un teren într-o zonă extraordinar de frumoasă, am vrut să construim acolo o căsuța,un loc al nostru, unde să mergem la aer curat, în weekend ,în vacanțe si ori de câte ori se ivește ocazia.

A găsit soțul prin anunțurile de pe Internet un băiat, ce se părea că are răspunsul la toate întrebările noastre. El ne oferea „visul nostru pe tavă ” la un preț accesibil pentru noi și într-un timp foarte scurt. Oare cine nu și-ar dori așa ceva?

Rapid, frumos și pe bani puțini dar poate într-o alta viața!

Să zicem că noi am avut noroc și nu am trimis banii de avans solicitați de domnul cu pricina pentru că ne alegeam și fără bani și fără vreo construcție realizată.  Din discuțiile avute, individul s-a lăudat că a construit multe case, minunate și că are și în zona noastră, construită de curând una. În momentul în care i-am solicitat adresa casei, să o vedem și noi ,acesta s-a făcut dispărut și nu a mai răspuns la telefon.

Cum ne ferim de înșelătorii atunci când vrem să construim o locuință?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *