De ce sa folosesti tabla cutata pentru renovari

Numerosi investitori nu au parte de succesul dorit, din cauza imaginii deplorabile in care se regaseste cladirea firmei, hala sau centrul comercial etc. pe care il administreaza. Cei care doresc sa recurga la masuri de reabilitare a unor cladiri ridicate pe structura de beton si zidarie, pot opta pentru solutii mai avantajoase de placare, apeland la sisteme metalice dedicate, precum folosirea de taba cutata trapezoidala.

Placarea unor cladiri prin utilizarea tablei cutate reprezinta un pas mic, dar care poate aduce beneficii majore pe termen lung. Eficienta acestei solutii de reabilitare este dovedita din mai multe puncte de vedere. La nivel constructiv, profilele din tabla cutata se remarca prin greutatea redusa si capacitatea portanta crescuta, ce faciliteaza punerea usoara in opera si implicit, definitivarea lucrarilor in timp mai scurt. La nivel functional, tabla cutata avantajeaza diminuarea cheltuielilor de intretinere pentru constructii, gratie posibilitatii de izolare. Tabla cutata trapezoidala isi mentine proprietatile vreme indelungata, sfidand trecerea anilor si conditiile meteo. In plus, profilele sunt dipsonibile intr-o gama variata de culori, asigurand o estetica speciala.

Orice tip de constructie cu destinatie comerciala sau industriala in stadiu de degradare isi poate recapata aspectul atragator prin placarea cu panouri din tabla cutata lucioasa din otel zincat sau aluzincat.

Daca aveti nevoie de materiale si lucrari de montaj pentru acoperisuri noi sau in curs de renovare, placari cu tabla cutata si tigla, va indemnam sa solicitati echipa de profesionisti Civeflor.

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *