De ce sa cumperi un produs second hand de la Decathlon?

După cum bine știți eu am 3 copii,  2 baieti de 6 ani jumătate ,8 ani jumătate  și o fetita de 9 luni.  Ar însemna să vă mint dacă v-as spune că e ușor sa crești 3 copii în zilele noastre, nu e deloc ușor și recunosc ca acum de când suntem 5 suntem un pic mai atenți atunci când ne cheltuim banii.

De curând am fost nevoiți sa ii luam o bicicleta lui Ștefan, băiețelul cel mic al familiei. Deși inițial voiam sa ii cumpărăm o bicicleta noua văzând oferta bicicletelor second-hand de la Decathlon ne-am răzgândit. Ni s-a părut o idee super sa cumperi un produs verificat de service și cu aceeași garanție ca la un produs nou,mult mai ieftin, de fapt la jumătate de preț.  Auzisem deja ca Decathlon este unul dintre marile  magazine care pun mare preț pe sustenabilitate si m-am bucurat că putem ajuta și noi prin achiziționarea unui produs second-hand.

Pentru că „Planeta este terenul nostru de sport. Protejeaz-o!”

În concluzie am ales o bicicleta de 20 de inch ,rosie ,o biciclete de tranzit pana mai creste puțin sa ii luam una de 24 inch. Este o bicicleta de care Ștefan s-a îndrăgostit la prima vedere și care este dotată cu de toate. Are 6 viteze, cric, sonerie și apărători de noroi. Dacă ii cumpărăm separat accesoriile ne-ar fi dus mult mai mult.

Următorul pe lista este un stepper tot second-hand hand.


Cu toții ar trebui sa fim mai atenți la mediu și sa ne gândim de fiecare dată la sustenabilitate. Cun putem face asta? Sa luam exemplu de la magazinele mari , sa avem grija sa reciclam corect, să refolosim produsele care se mai pot reutiliza, să spunem Da campaniilor de bun back . Eu personal sunt PRO la toate aceste campanii organizate de Decathlon și ma bucur ca un magazin asa mare are grija de mediul înconjurător.  În plus putem face cu toții economie de bani dacă cumpărăm un produs second-hand sau dacă profităm de campania de buy back.

În fine noi am beneficiat de o  reducere de 300 de lei și am achiziționat o bicicleta cu garanție, testata și verificata, cu foarte puține urme de uzura la 300 de lei. Nici dacă o cumpărăm de la o persoana cunoscută nu as fi gasit-o la un preț atât de bun și nu ar fi fost o bicicleta atât de bună și cu garanție.

Ma gândesc serios ca și pe viitor să cumpăr o trotinetă second-hand pentru ca sincer la ora actuala mi se pare cea mai bună investiție pentru bugetul familiei noastre. În plus mi se pare un respect pentru mediu.

O alta variantă de protejare a mediului înconjurător o reprezintă achiziționarea produselor resigilate 

Ma bucur foarte mult că Decathlon are atât de multe campanii importante pentru protejarea mediului înconjurător.  Prin toate aceste campanii ne-a demonstrat și ne demonstrează în continuare că este un magazin foarte implicat în sustenabilitate.

Recomand tuturor părinților să facă alegeri sustenabile pentru copiii lor. Prin campaniile oferite de Decathlon putem pune și noi umărul pentru un viitor mai verde și mai sănătos pentru noi și pentru generațiile de acum și generațiile viitoare. Felicitări Decathlon pentru inițiativă,  sper ca în viitorul apropiat cât mai multe magazine să vă urmeze exemplul și să fim buni pentru o țară mai curată și mai frumoasă.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *