Alegerea unui costum de baie pentru vara 2022!

Se apropie cu pași repezi sezonul estival și pentru că îmi doresc să ajung pe litoral anul acesta a trebuit să îmi caut din timp un costum de baie. Anul trecut nu am ajuns pe litoral însă anul acesta abia aștept să revăd marea albastră, pe care o iubesc atât de mult. Dacă în alți ani m-am decis relativ repede asupra unui model de costum de baie, nu pot spune același lucru și de această dată. Pentru că oamenii se mai schimbă, corpul suportă modificări de-a lungul timpului și gusturile se modifică odată cu toate aceste schimbări. Acum ceva timp eram adepta costumelor de baie din doua piese însă acum am optat pentru costum baie întreg.

De unde am achiziționat costum de baie întreg pentru vară 2022?

Sunt fană a cumpărăturile online de câțiva ani și acum cum puteam să găsesc costumul de baie perfect pentru mine,dacă nu online?

Așa că m-am apucat să caut online acel costum de baie,care să mă facă să mă simt bine în pielea mea. Din fericire l-am găsit pe plaja.biz și m-am grăbit să îl achiziționez . Nici nu vă dați seama cât am fost de fericită când am văzut că îmi vine perfect! În plus cred că am făcut o alegere bună întrucât modelul ales de mine ascunde imperfecțiunile corpului meu.

Recunosc că m-am cam îngrășat față de anii trecuți și nu mă mai simt chiar în largul meu în costum de baie, însă cu acest costum de baie voi ieși pe plaja cu zâmbetul pe buze. Haideți să vă arăt costumul meu de baie pe care l-am ales.

Este un costum de baie întreg, simplu dar în același timp de efect . Mie îmi place foarte mult și abia aștept să îl îmbrac pe litoral. Am ales mărimea XL pentru că am un bust mai generos în perioada aceasta în care o  alaptez pe cea mica, dar și pentru că încă nu am reușit să scap de grăsimea depusă pe alocuri în timpul sarcinii.

Eu sunt foarte bucuroasă că am găsit acest costum de baie la plaja.biz . Dacă nu v-ati găsit încă costumul de baie mult visat vă recomand și vouă să „aruncați un ochi” pe site și să vă pregătiți de vară.  Spor la cumpărături!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *