De ce sa alegi un aparat dentar?

Aparatele dentare sunt fara indoiala cea mai buna solutie de corectie a unei danturi cu probleme estetice. Aceste aparate dentare se folosesc pentru a indreapta dintii persoanelor cu probleme si pentru a redobandi un aspect fizic placut si un zambet perfect. Un aspect fizic placut si o dantura sanatoasa fac o persoana sa aiba incredere in sine si sa reuseasca sa aiba succes in viata de zi.

Daca in urma cu mai multi ani, aparatele dentare produceau disconfort si erau inestetice, in timp tehnologia a avansat si au aparut aparate dentare frumoase care nu mai jeneaza in niciun fel si care sunt purtate cu drag de milioane de oameni zi de zi.

De ce sa alegi  un aparat dentar?

In primul rand te vei gandi la partea estetica- nimanui nu ii plac dintii strambi (incalecati unii peste altii) insa adevaratul motiv pentru care ar trebui sa optezi pentru un aparat dentar este ca dintii strambi pot provoca o multitudine de probleme mai mult sau mai putin grave. Pot aparea probleme digestive datorita faptului ca dintii strambi nu pot efectua o masticatie corecta, vor aparea carii din cauza ca nu vom putea sa efectuam o igiena corecta datorita pozitionarii incorecte a dintilor si nu in ultimul rand ne putem confrunta cu probleme gingivale care in timp pot duce chiar la pierderea dintilor.

La cine apelam pentru un aparat dentar de calitate?

De-a lungul timpului au fost deschise din ce in ce mai multe clinici stomatologice care vin in intampinarea clientilor cu diferite solutii pentru rezolvarea problemelor dentare ale pacientilor insa nu toate se ridica la inaltimea asteptarilor noastre.

Eu am descoperit de curand acea clinica stomatologica care m-a ajutat sa imi inving teama de dentist si care m-a scapat fara durere de toate problemele stomatologice cu care m-am confruntat. Este vorba despre clinica stomatologica Cris Smile din Bucuresti. Acum cand fiul meu are nevoie de un aparat dentar am apelat fara ezitare tot la acest cabinet stomatologic.

De ce Cris Smile?

Copilul meu merita tot ce e mai bun si vreau ca dantura lui sa fie mereu sanatoasa si frumoasa, de aceea am optat pentru un consult de specialitate inca de la o varsta frage( 4 ani),  astfel nu va avea frica de dentist si nici nu ne vom confrunta cu probleme de sanatate pe parcurs. Medicul ortodont de la Cris Smile in urma consultului de specialitate i-a recomandat puiului meu un aparat dentar mobil.

mobil-2

Atat eu cat si fiul meu avem mare incredere in domnul doctor de la Cris Smile. Acesta ne-a explicat pas cu pas ce avem de facut, i-a montat micutului meu fara probleme aparatul dentar si ne-a asigurat ca peste aproximativ 6 luni vom reusi sa avem o dantura de invidiat si vom arunca aparatul dentar. Ne-a spus ca suntem un caz fericit caci sunt persoane care sunt nevoite sa poarte un aparat dentar timp de 2 ani si ca 6 luni de zile este perioada minima in care trebuie purtat acest aparat dentar. Tot de la acest doctor am aflat ca aparatele dentare pot fi atat fixe cat si mobile si ca in timpul purtarii unui aparat dentar trebuie sa acordam o atentie deosebita igienei dentare pentru ca dintii se pot caria mult mai repede in aceasta perioada.

Stiu ca poate o sa ziceti ca nu oricine isi permite sa apeleze la Cris Smile din pricina costurilor insa si aceasta problema isi gaseste rezolvare aici deoarece aveti posibilitatea sa achitati costurile in 12 rate fara dobanda prin intermediul cardurilor de credit.

banner-carduri-modificat_2lsu

Daca aveti nevoie de un aparat dentar atunci apelati la Cris Smile, medicul ortodont iti va spune in urma unei consultatii ce fel de aparat ai nevoie, planul de tratament si costurile aferente ale acestuia.

Si nu uita sa zambesti caci „zambetele sunt sarutarile sufletului” si Cris Smile iti poate reda cele  mai frumoase zambete zi de zi!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *