Ce mesaje superbe poți trimite cu ajutorul florilor

Când ai intrat ultima dată într-o florărie? Știai câte tipuri de trandafiri există? Știi cum arată o Heliconia? Dar o Craspedia? Frumusețea florilor exotice combinată cu simțul artistic al designerului rezultă în niște aranjamente florale care uneori îți taie respirația. Vrei să feliciți pe cineva folosind un aranjament floral? Știi cum să exprimi prețuirea, respectul sau loialitatea? Oricine trece pe la Flor de los Andes va redescoperi frumusețea florilor și puterea mesajelor transmise prin flori.

De ce să mergi la Flor de los Andes

Probabil că ți s-a întâmplat să vezi un aranjament absolut superb într-o revistă și să-ți dorești din tot sufletul să-l oferi cuiva drag. Ai mers cu încredere la o florărie dar ți s-a spus că florile din aranjament nu sunt pe stoc, nu se pot aduce sau cine știe ce altă scuză. Și mai rău, aranjamentul care ți-a fost oferit nu era nici pe departe ceea ce îți doreai. Nu toate florăriile au designeri specializați în aranjamente și nici flori exotice cu care să le realizeze. Flor de los Andes este o florărie care preia comenzi atât online cât și în florăriile din oraș. Florile sunt foarte proaspete, extrem de variate iar dorința ta de a transmite mesaje speciale se poate îndeplini. Mai jos găsești câteva idei de aranjamente cu mesaj pe care le poți oferi cu ajutorul Flor de los Andes.

Cum trimiți un mesaj de felicitare

Împlinirea unui vis, o mare realizare pe plan profesional, o absolvire sau o promovare se sărbătorește cu un aranjament solar. Aranjamentul trebuie să includă neapărat trandafirii mari, galbeni, care reprezintă felicitarea pentru cea mai mare împlinire. FlordelosAndes are cei mai proaspeți și mai frumoși trandafiri galbeni aduși din Ecuador special pentru astfel de aranjamente deosebite. Tot la Flor de los Andes găsești cale de un galben palid care reprezintă perfect eleganța. Feniculul, tot în nuanțe de galben, poate fi un adaos inedit, total neașteptat la un aranjament de felicitare. El înseamnă laudă. Mai ai nevoie de o pată dramatică de verde care se poate aduce cu frunze de stejar, care înseamnă rezistență, sau cu iederă care înseamnă ambiție. Verdele trebuie să înconjoare aranjamentul dar să nu eclipseze frumusețea trandafirilor.

Cum trimiți un mesaj de simpatie

Mesajele de regret și simpatie nu se transmit numai cu ajutorul clasicelor coroane funerare. Poți comanda la Flor de los Andes crearea unui buchet sau a un aranjament superb din diverse flori cu semnificație. Buchetul care exprimă simpatie poate conține de exemplu trandafiri mov care reprezintă tristețea și crini albi care semnifică învierea. În buchet se pot pune și lalele galbene, rozmarin care înseamnă amintirea, lavandă pentru devoțiune și fire de clematită pentru reprezentarea eternității. Buchetul se înconjoară cu dantelă albă care amintește de frumusețea raiului.

Cum trimiți un mesaj de mulțumire

Când te duci la o petrecere de vară trebuie să oferi gazdei un buchet de flori sau un aranjament. Un coș cu trandafiri și scoici poate fi un cadou inedit, special, pentru o gazdă primitoare. Un ceainic cu trandafiri portocalii și bentițe albastre reprezintă perfect liniștea și frumusețea unei seri de vară. Un coș cu trandafiri și floarea soarelui este o altă combinație surprinzător de plăcută. Exprimă-ți mulțumirea, admirația, prețuirea, simpatia și dragostea cu ajutorul florilor. Nu vei da niciodată greș pentru că nu există persoane care să nu răspundă pozitiv la o pată de culoare oferită din inimă de cineva special!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *