Cum puteți trece peste pierderea unei persoane dragi?

Este normal să treci prin durere și tristețe atunci când pierzi o persoană dragă. Nu există o soluție rapidă pentru a trece peste această pierdere, dar există unele modalități de a gestiona durerea.

 • Vorbiți cu prietenii și familia despre persoana pe care ați pierdut-o și despre cum vă simțiți.
 • Participați la activități care vă fac să vă simțiți bine, cum ar fi plimbări în aer liber sau sport.
 • Luați-vă timp pentru a face lucruri care vă amintesc de persoana pierdută, cum ar fi ascultarea muzicii sau vizionarea fotografiilor.
 • Gândiți-vă la modul în care persoana pierdută v-ar dori să vă simțiți și să continuați să trăiți viața.
 • Consultați un terapeut sau consiler dacă simțiți că nu puteți gestiona durerea singur.

Este important să țineți cont că fiecare persoană are propriul ritm de a trece peste o pierdere și că este normal să aveți momente de suferință și tristețe, chiar și după ce trece o perioadă de timp.

Ce sunt serviciile funerare și cum vă pot ajuta atunci când pierdeți pe cineva drag?

Serviciile funerare sunt servicii oferite de o firmă sau o persoană pentru a ajuta familia și prietenii care au pierdut o persoană importantă din viața voastră. Angajații unei firme funerare  în București cât și în alte zone ale tarii, vor reuși să planifice și să organizeze serviciile funerare fără să fie nevoie să vă ocupați personal de acest demers dureros. Aceste servicii pot include:

 • Asistență în pregătirea trupului pentru înmormântare sau incinerare;
 • Ajutor în alegerea unui sicriu sau urnă;
 • Asistență în alegerea unui loc pentru înmormântare sau incinerare;
 • Asistență în planificarea serviciului funerar sau a ceremoniei memoriale;
 • Asistență în obținerea permiselor necesare și în îndeplinirea formalităților legale;
 • Ajutor în alegerea florilor sau a altor ofrande;
 • Asistență în organizarea unui serviciu religios sau spiritual;
 • Ajutor în organizarea unei receptii sau a unui eveniment memorial;

Există diferite tipuri de servicii funerare disponibile, cum ar fi serviciile funerare tradiționale, serviciile funerare crematoriu sau serviciile funerare ecologice. Serviciile funerare pot fi plătite prin intermediul unei asigurări funerare sau prin plată directă astfel încât familia să poată achita cheltuielile într-un moment atât de greu.

La cine puteți apela pentru servicii funerare în București?

Există mai multe firme sau companii care oferă servicii funerare în București. Puteți găsi aceste servicii prin căutarea pe internet sau prin consultarea ghidurilor de servicii funerare locale. Puteți de asemenea să vă adresați unui preot sau unui consilier spiritual care poate să vă ajute să găsiți o firmă de servicii funerare în zona dvs. Alte opțiuni ar putea fi serviciile oferite de cimitire sau crematorii din București.

Este important să luați în considerare dacă firma sau compania aleasă are o bună reputație, și să vă asigurați că oferă serviciile de care aveți nevoie și că se potrivesc cu dorințele și bugetul dumneavoastră.

Dacă tocmai ați pierdut pe cineva drag și aveți nevoie de servicii funerare în București dați click aici și veți găsi o firmă serioasă care oferă aceste servicii la prețuri decente. Scăpați de grija pregătirilor pentru înmormântare cu ajutorul acestei firme și aveți grijă de voi și de cei dragi să vă alinați durerea fiind alaturi unii de alții în aceste momente grele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *