Copilăria mea fantastică!

Empire

Fac parte din generaţia cu cheia de gât şi sunt mândră de acest lucru! Am avut parte de o copilărie absolut fantastică, plină de magie, de amintiri , de voie bună.

Nu am avut parte de gadgeturi de ultimă generaţie dar ştiam apreciem ce ni se oferă şi ne bucuram de fiecare clipă la maxim. Ştiam spunem mulţumesc şi ne cerem iertare atunci când greşeam.

Îmi amintesc perfect ziua în care părinţii mei au adus acasă uriaşul televizor Alfa şi tot atunci am făcut cunoştinţă cu televiziunea prin cablu. Cât de mult am putut ne bucurăm când am văzut primul episod de desene animate la noul nostru televizor color!

 

Nu ştiu câţi dintre noi îşi mai amintesc de Saylor Moon dar eu cu siguranţă o îmi amintesc mereu. Aşteptam în fiecare zi cu sufletul la gură un nou episod cu eroinele mele preferate, trăiam alături de ele la intensitate maximă acţiunea iar după ce se termina continuam acţiunea cu prietenele mele în parc. Ne transformam şi noi în Sailor Moon, Sailor Mercury, Sailor Mars, Sailor Jupiter şi Sailor Venus. De multe ori ajungeam ne certăm căci fiecare dintre noi îşi dorea fie Saylor Moon. Eu aveam chiar şi o pisicuţă pe carechema Luna de dragul acestui serial.

Chiar dacă eram mici domnişoare, lăsam deoparte prinţesele şi ne transformam de multe ori şi în cele 4 ţestoase Ninja şi ne luptam cot la cot cu rău făcătorii care voiau ne distrugă . Aveam chiar şi un loc al nostru unde ne ascundeam ca  punem la punct fiecare plan.

1325_tmnt_LG

Superman, Batman, Femeia Fantastică sunt desene care ne arătau zi de zi binele învinge întotdeauna.

Alături de copii minunaţi ca şi mine porneam în fiecare zi într-o nouă aventură, eram puternici, încrezători în forţele proprii, mereu gata răsturnăm universul şi facem lumea mai bună. Visam, cântam, luptam pentru dreptate şi ne trăiam cel mai frumos vis…… copilăria.

Anii au trecut şi am rămas cu nostalgia vremurilor când totul se putea realiza, cu o bagheta magică, cu un costum magic, cu o vorba bună sau ajutaţi de cei mai buni prieteni.

Acum când am poftă de un film bun apelez la Empire Film cumpar DVD BluRay si le adaug  în colecţia personală ca si Strumpfii, Stuart Little, Cu toţii la surf.

Smurfs1_DVD_3D-209x300SurfsUp_DVD_3D-209x300

 

Acest articol participa la proba cu nr. 6 din Spring SuperBlog 2016.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *