Controalele de rutina si sanatatea feminina

Suntem femei si oricat de frumos este acest fapt mai exista si momente dificile prin care suntem nevoite sa trecem pentru a ne asigura ca suntem bine iar organismul nostru este sanatos.

Un control ginecologic facut la timp ne poate salva viata si totusi, potrivit cercetarilor doar 40% dintre romance merg periodic la un control de rutina, cele mai multe ajungand la doctor doar in momentul in care se confrunta cu o problema cronica.

Dr. Elena Claudia Teodorescu, medic primar radiologie si imagistica medicala si fondatorul clinicii Donna Medical Center spune ca:“In peste 20 de ani de experienta in Sanatatea Femeii si dupa discutii cu zeci de mii de paciente, am invatat foarte multe despre problemele lor si despre obstacolele care le impiedica sa aiba grija de sanatatea lor. Despre frica de a merge la medic, despre frica unui diagnostic grav, despre lipsa de timp sau chiar indiferenta cand vine vorba de propriul corp si stare a sanatatii, sau despre lipsa de bani.”

Pornind de la vasta experienta in tratarea si intelegera pacientelor, Dr. Elena Teodorescu a lansat pana acum diferite campanii si evenimente de constientizare si educare in sanatatea feminina, iar de aceasta data ne invita pe 6 iulie, incepand cu ora 19:30 la evenimentul online “Sanatatea feminina la superlativ”.

In cadrul acestui eveniment participantele vor afla mai multe despre:

  • Ce inseamna sanatatea si ce optiuni ne ofera medicina in secolul 21
  • Cum influenteaza alimentatia si miscarea calitatea vietii
  • Rolul autopalparii si controalelor periodice in viata unei femei
  • Ce controale periodice iti sunt recomandate in functie de varsta si istoric familial
  • Afectiuni grave care pot fi prevenite printr-un program de preventie personalizat
  • Care sunt motivele pentru care ignoram sanatatea corpului nostru

Evenimentul este gratuit si pe langa informatiile pretioase pe care le vei afla despre sanatatea ta, vei avea ocazia sa-i pui intrebari doamnei doctor si sa obtii raspunsurile pe loc, asa ca ai inca un motiv sa fii online la evenimentul realizat de Dr. Elena Claudia Teodorescu, fondatorul clinicii Donna Medical Center.

Donna Medical Center este o clinica dedicata sanatatii femeilor, specializata in diagnosticul afectiunilor mamare, ginecologice sau endocrinologice. Este un centru medical creat cu pasiune, profesionalism si respect fata de pacient, toate acestea reflectandu-se in gama complexa de servicii oferite: de la analize medicale, ecografii si control ginecologic pana la mamografie, colposcopie si consultatii oncologice.  Serviciile medicale sunt de inalta calitate si sunt bazate pe aparatura ultramoderna si pe echipa de medici ultraspecializati in patologia mamara si ginecologica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *