Cadouri numai bune de pus sub brad de la Notino

Salutare,

Au mai rămas doar cateva zile până la Crăciun și dacă vrem să îi impresionam pe cei dragi cu cadouri inspirate și frumoase ar cam fi cazul să ne grăbim puțin. Doar câteva magazine ne mai garantează livrare înainte de Crăciun ,dacă optăm să lăsăm totul pe ultima sută de metri. Eu, ca de obicei am apelat și anul acesta la Notino pentru cadouri de craciun ,pentru soțul meu, numai bune de pus sub brad.

Chiar dacă nu va fi tocmai o surpriză ,am ales pentru el două parfumuri ,care știu sigur că îi vor plăcea.Am mare noroc că îi cunosc foarte bine gusturile soțului meu în materie de parfumuri așa că sunt sigură că vor fi pe placul lui.

Am ales două parfumuri dulci, pe care le-a mai avut în trecut. Nu am vrut să aleg parfumuri blind date ,de frică să nu aleg greșit la o ocazie atât de importantă deși recunosc că am văzut la Notino mai multe parfumuri care m-au atras.

Aceste parfumuri se află în top 10 parfumuri barbati, fiind foarte apreciate având un raport bun calitate preț. Odată ce ajungi să folosești parfumuri originale și persistente cu greu te mai întorci la parfumuri no name.

Primul parfum care se va afla sub brad este Acqua di Gio , o apă de toaletă citrică, de la Giorgio Armani care are o persistență ridicată și care impresionează întotdeauna. Cel de-al doilea parfum este un parfum de la Moschino,Toy Boy, un ursuleț drăgălaș ,o sticluță interesantă și o apă de toaletă specială,care miroase foarte bine. Ador ambele parfumuri la fel de mult. Amândouă parfumuri au un miros dulce și persistent iar pe pielea soțului meu miros demențial. Ador să îl miros atunci când se dă cu aceste parfumuri, mă face să mă îndrăgostesc din nou de el. Știe el Mosu’de ce anul acesta a decis să le pună sub brad.

Și pentru că cele mai sigure și potrivite cadouri sunt cele pe care ți le faci singur am optat ca anul acesta să îmi fac și eu cadou un parfum bun. Pot spune că acest parfum se află în top parfumuri femei fiind și parfumul meu preferat. Good girl de la Carolina Herrera este fără doar și poate un parfum pe care orice femeie care iubește parfumurile dulci, ar trebui să îl aibă în colecția de parfumuri originale.

Cadourile sunt pregătite, sărbătorile pot să vină acum. Nu uitați să vă comandați cadourile dorite de la Notino până pe 22 Decembrie , astfel încât puteți fi siguri că le veți primi la timp.

Sărbători fericite dragii mei, să dăruiți și să primiți cadouri minunate așa că voi de la cei dragi inimii voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *