Cadouri grozave oferite din dragoste

E o frumoasă dimineață de Octombrie și a venit momentul să îi ofer cadoul soțului meu ,pentru ziua lui de naștere. Am stat multe zile să mă gândesc ce să ii iau cadou pentru că este o persoană foarte pretențioasă. Suntem împreună de 17 primăveri ,ceea ce mă face oarecum să fiu expertă în cadouri pentru bărbaţi, dar am emoții de fiecare dată. Până acum am reușit să îl surprind într-un mod plăcut și asta am de gând și de această dată.

Te voi urma până la capătul lumii și înapoi!

Am impachetat cu grijă cadoul de zilele trecute și l-am ascuns cu grijă prin casă ca să nu cumva să îl găsească și sa mi se ducă pe apa Sâmbetei tot momentul.A fost destul de dificil de această dată să fac acest lucru întrucât cadoul a fost unul destul de voluminos de această dată.

I-am pus si un bilețel, lângă cadou pe care am scris ” Te voi urma până la capătul lumii și înapoi!

Soțul meu adoră să primească cadouri frumos împachetate deși e mai nerăbdător decât copiii și nu are răbdare să desfacă frumos cadoul. Pur și simplu devastează ambalajul,curios fiind să vadă conținutul.

A găsit de această dată acest Set cadou decantor Glob Pământesc cu două pahare Epique .

I-am scris acel mesaj pentru că Da, mi-aș dori să îl însoțesc oriunde viața ne va duce și în plus am vrut să îi aduc aminte că mi-a promis că vom călători mai mult. Avem nevoie unul de celălalt și de momente de intimitate iar acest set îl vom folosi împreună indiferent de ocazie. Fie că vom servi un pahar de vin și ne vom uita la un film bun, fie că vom bea un pahar de tărie și ne vom face de cap ,eu zic că este un cadou care ni se potrivește amândurora. I-a plăcut mult soțului meu frumoasa surpriză.

Mi-am zis totuși că ar trebui să mai iau un set de pahare și pentru musafiri ,pentru a completa cele două pahare și așa am și făcut, am intrat pe site și am găsit acest set de pahare care se potrivește la fix cu setul cadou. Așa că am pus în cadou și aceste pahare.

Un set de șosete cu mesaj mi s-a părut că este fix ce lipsea din cadou pentru a completa cadoul. Lui i-am luat șosete cu mesajul „Daca vezi acest mesaj ,adu-mi te rog un pahar de vin” iar pentru mine am ales un set de șosete cu „Dacă vezi acest mesaj ,adu-mi te rog cafeaua”. La ce sotie simpatică are o să le port în fiecare dimineață să mă facă să mă simt iubită și apreciată!

Soțul meu a zâmbit când a văzut toate aceste cadouri ,m-a îmbrățișat și mi-a șoptit la ureche „Cadoul meu principal ești tu, dar îți mulțumesc și pentru celelalte cadouri, toate sunt absolut minunate și să știi că și eu te voi urma oriunde!”

M-a emoționat până la lacrimi, ne-am îmbrățișat și am fost foarte bucuroasă că am ales și de această dată , bine cadoul pentru soțul meu.

Unde putem găsi cele grozave cadouri pentru cei dragi?

Știm cu toții cât e de dificil să găsești acele cadouri speciale care să îi dea gata pe cei dragi, însă vă pot spune că este mai simplu decât credeți dacă apelați la Mindblower. Mii de cadouri, inedite și nemaivazute asteapta sa fie oferite din dragoste. Cadouri pentru barbati, cadouri pentru femei, ce pot fi livrate frumos impachetate direct la adresa sarbatoritului , asteaptă să fie comandate chiar acum. Nu mă credeți? Vă invit și pe voi să le descoperiti si sigur o să le indrăgiti instant.

Eu am găsit în acest magazin atât de multe cadouri minunate încât nici nu mai am nevoie să caut în altă parte. Sute de cadouri unice, cu mesaje deosebite, lucruri utile și practice sau lucruri simbolice dar interesante, toate acestea le puteți găsi și voi aici .Cadouri garantate la comenzi mai mari de 350 lei, transport gratuit la comenzi mai mari de 300 de lei, preturi accesibile, plata online sau la livrare sunt doar cateva din avantajele pe care le aveti daca comandati de aici.

Vreti sa fiti cel mai buni Mos Nicolae si Mos Craciun ?Mindblower vă ajută!

Pentru cele mai inspirate cadouri de Mosi, Mindblower are deja pregatit pentru noi toți o mare varietate de cadouri, care mai de care mai frumoase și mai interesante. Tot ce trebuie sa facem este sa comandam din timp cadourile pentru cei dragi. Grija noastra principala este să nu uitam pe nimeni important si să comandăm tot ce avem nevoie. Persoanele dragi din viața noastră au nevoie să știe că sunt apreciate și iubite și au nevoie să le oferim cea mai frumoasă poveste de sarbători . 

Voi ce cadouri grozave le oferiți celor dragi?

Acest articol participă la Proba 5. Cadoul perfect este o poveste din SuperBlog 2022.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *