Cadouri de Crăciun pentru întreaga familie de la Decathlon!

Salutare dragilor!

Deja pășim cu pași repezi și siguri către cea mai frumoasă perioadă din an. Se simte deja aerul de sărbătoare și începem să ne gândim încă de pe acum ce cadouri să le facem celor dragi nouă. Noroc că și anul acesta #DecathlonRomania ne este alături,ca un ajutor de nădejde al Moșului. Nu știu voi cum sunteți însă eu având 3 băieți în familie, 2 copii mai mici și unul mai mare (soțul meu iubit) mă bazez mereu pe acest magazin pentru că are produse indispensabile pentru băieții mei și pentru mine. Haideți să vă arăt la ce cadouri m-am gândit anul acesta.

Cizme impermeabile și călduroase copii

Aceste cizme le vor fi foarte utile băieților mei în sezonul rece. Datorită acestei cizme principalele lor vor rămâne uscate fiind impermeabile și se vor putea juca in voie în zăpadă . Sunt foarte călduroase și nu vor resimți frigul in lunile ce vor urma așa că sunt sigură că sunt cea mai bună alegere pentru băieții mei. M-am bucurat și că am găsit mărime pentru amândoi 31 pentru Stefan și 35 pentru Andrei.

Ghete călduroase și impermeabile pentru bărbați

 

Pentru că eu #ȘtiuCeVreiDeCrăciun ,dragul meu soț am ales special pentru tine o pereche de încălțăminte de iarnă.

Aceste ghete mi se par potrivite pentru a fi purtate zi de zi. Sunt ușoare , frumoase dar îmi plac foarte mult și pentru că sunt impermeabile și călduroase. Cred că soțul meu va fi foarte fericit dacă le va primi în dar.

Căciulă iarnă copii

Această căciulă le va ține de cald băieților mei. Am ales culoarea neagră pentru că se potrivește foarte bine și cu uniforma de la scoală și este ușor de asortat cu orice culoare. Este simplă însă este foarte călduroasă și utilă în sezonul rece, deja a venit frigul și nu mai pot să stea fără căciulă în nicio dimineață când pleacă la școală.

Căciulă iarnă bărbați

Această căciulă este foarte trendy și în același timp este călduroasă și indispensabilă în sezonul rece. Are și un preț foarte bun așa că o adaug și pe aceasta în coșul meu de cumpărături.

Bluză schi bărbați

Disponibilă în două culori această bluză este un must have în sezonul rece. Soțul meu mai are câteva bluze de genul acesta de la Decathlon și le poartă în sezonul rece și la serviciu și în timpul liber și nu are treabă cu frigul. Sunt foarte călduroase și au un preț foarte bun. Le recomand cu drag!

Minge fotbal replica Liga

Fiind amândoi băieți și având vârstă apropiată, le place să se joace împreună cu mingea. Nu puteam să nu adaug pe lista de cadouri pentru Crăciun și o minge, mă bucur că am găsit tot ce aveam nevoie într-un singur loc și nu mai pierd timpul prin magazine.

Eu știu deja ce o să le cumpăr băieților mei de Crăciun. Și tu poți să le faci celor dragi o surpriză plăcută. #OferăuncadouSportiv și cei dragi îți vor fi pe veci recunoscători iar tu vei face și economii de bani pentru că la Decathlon găsești mereu cel mai bun raport calitate preț la zeci de articole sportive.

Adresa ta de email nu va fi publicată.