Cabinet radiologie dentara targoviste

Sunteti in cautarea unui cabinet radiologie dentara targoviste si nu stiti la cine sa apelati? Atunci va recomand sa apelati de fiecare data cu incredere la clinica  Targoviste Dental Center.

Targoviste Dental Center ofera clientilor sai servicii radiologice profesionale la  preturi acesibile si la cele mai inalte standarde. Gasiti la aceasta clinica de specialitate aparatura moderna si  o echipa de profesionisti care realizeaza cele mai bune radiografii dentare  in  cele mai bune conditii de confort si siguranta pentru pacientii sai.

La clinica Targoviste Dental Center  puteti beneficia de urmatoarele servicii de radiologie dentara : ortopantomograma, radiografie ATM, radiografie de sinus, radiografie arcada, tomografie \\3 semiarcada, tomografie unidentara, tomografie dinti inclusi, retroalveolara, toate acestea le cele mai bune preturi.

Am apelat la radiologie dentara digitala targoviste

De curand am apelat si eu la serviciile stomatologice ale clinicii Targoviste Dental Center si am fost foarte multumita de serviciile oferite de echipa de profesionisti ai clinicii. Vreau sa spun ca desi am o fobie pentru mersul la dentist de fiecare data cand am mers la acesta clinica m-am simtit in siguranta in cabinetul stomatologic si am dobandit de indata ce am discutat cu medicul dentist curajul care imi lipsea pentru a merge la stomatolog. Am aflat de aceasta clinica de la o cunostinta apropiata care mi-a recomandat cu toata increderea acest cabinet stomatologic. I-am ascultat sfatul si m-am decis sa merg si eu sa imi rezolv problemele stomatologice care nu-mi dadeau pace in ultima perioada asa ca urmatorul pas a fost sa sun la numarul de telefon 0345 100 270 si sa-mi fac o programare pentru un consult de specialitate. A urmat vizita la stomatolog de care imi era atat de frica. In cadrul consultatiei de specialitate mi s-a efectuat si o radiografie dentara cu ajutorul careia medicul stomatolog a vazut exact cu ce probleme ma confrunt si a stabilit un plan de tratament complet si corect. Din nefericire pentru mine diagnosticul primit nu a fost unul tocmai placut, pentru ca nu am o dantura prea sanatoasa datorita faptului ca am tot amanat vizita la stomatolog aceste probleme s-au agravat in timp si am avut nevoie de mai multe interventii stomatologice pentru a remedia toate problemele.Partea frumoasa este ca totul a decurs bine la cabinet, datorita medicilor buni, aparaturii performante si materialelor bune folosite problemele mele au disparut ca prin minune si pot sa zambesc din nou fara ezitare.

Apelati cu incredere la acest cabinet de radiologie dentara targoviste si veti avea numai de castigat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *