Arzum Okka- Din dragoste pentru cafea

Zilele acestea m-am gandit ca este cazul sa fac o noua achizitie personala pentru confortul si pentru „nemurirea sufletului meu”

Asa ca am pornit in cautare de aparate de facut cafea pentru ca asta imi doream de ceva timp si din pacate nu am reusit  sa duc la bun sfarsit achizitia acestui aparat care il cosider indispensabil in gospodaria noastra.

Sa nu credeti insa ca achizitia acestui aparat este pentr mine una usoara dimpotriva, sunt o fire foarte pretentioasa, ma hotarasc si ma razgandesc de o mie de ori inainte de a cumpara un obiect, indiferent de forma sau de valoarea acelui obiect, asa sunt eu mai sucita, noroc cu cei din familia mea ca s-au invatat cu mine si au o rabdare de fier si ma sfatuiesc de fiecare data si ma ajuta sa ma decid.

Sa revenim la cafetiere, de vrut vreau, de bani am facut rost, am facut economii in ultima vreme, acum mai ramane doar sa ma decid asupra aparatului minune. Ce cafetiera sa aleg oare? Sa fie una clasica care foloseste cafea macinata sau una profesionala care rajneste cafeaua pe loc sau poate o cafetiera cu capsule?

Toate aceste variante le-am luat in calcul si le-am cantarit si aproape ca ma e hotarasem asupra unei cafetiere profesionale care rajneste cafeaua instant, ador mirosul si gustul cafelei proaspat macinata cand deodata am intrat pe internet pe un anume site si am vazut o cafetiera foarte interesanta de care nu auzisem pana acel moment.

Sincera sa fiu forma deosebita m-a atras sa citesc despre ea si sa o iau in calcul pentru viitoarea mea achzitie. Se numeste Arzum Okka si se spune despre aceasta cafetiera ca reinvie  traditia cafelei la ibric, dar nu orice cafea, cafeaua la ibric autentic turceasca. Acum, sa fim seriosi, cine nu iubeste cafeaua turceasca la ibric, eu pur si simplu o ador. Tare mult mi as dori sa il incerc, as fi preferat sa am ocazia sa vad intai ce face, sa gust cafeaua, sa ma conving eu singura ca ceea ce se spune despre aparat este adevarat. Din pacate nu am nici o cunostinta care sa-l fi achizitionat. Sa ma risc, sa nu ma risc asta ramane de vazut, trebuie sa ma decid pana la Craciun!

Voi ce parere aveti despre Arzum Okka? L-ati incercat?

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *