Ar trebui sau nu sa ii cumperi copilului tau un premergator?

                Toti parintii ajung la un moment dat in punctul in care se intreaba daca este atat de util un premergator pentru propriul lor copil sau nu. Chiar daca o parte din acestia sunt de parere ca este o achizitie extrem de utila, altii nu ii vad cu adevarat avantajele pe care le aduc fata de micuti.

                O mare parte din adultii care nu le vad rostul acestor produse sunt de parere ca ai lor copii se supun la anumite pericole in momentul in care le utilizeaza. Totusi, parintii au datoria sa isi supravegheze micutii in orice clipa, astfel incat sa evite orice tip de mic accident. Cu toate acestea, noile premergatoare sunt atat de bine realizate si analizate, astfel ca pe piata nu reusesc sa ajunga decat cele ce ofera o siguranta maxima copilului.

                Cum functioneaza premergatoarele?

Chiar si eu am achizitionat un astfel de dispozitiv ce ii ofera sprijin micutului meu care inca nu reuseste sa mearga de unul singur in doua picioare. In momentul in care am descoperit magazinul online bebelas.ro, am decis ca cea mai buna solutie pentru a-i crea micutului meu un mediu mai prielnic ar fi sa ii cumpar un premergator, precum si cateva jucarii care sa ii stimuleze imaginatia. Nu am regretat nicio clipa achizitiile facute, astfel ca, recomand si celorlalti parinti sa apeleze la ajutorul unui premergator ce nu va face decat sa il stimuleze pe cel mic sa mearga de unul singur.

premergator-3-in-1-melody--cangaroo_large

Multi parinti se intreaba probabil care este varsta recomandata pentru premergator. Ei bine, acest lucru difera de la caz la caz, insa in general, la 6 luni cand copilul incepe sa stea singurel in pozitie dreapta, este cel mai potrivit moment in care puteti face o astfel de achizitie. Un asemenea instrument reprezinta un adevarat ajutor atat pentru copil, care este antrenat sa mearga de unul singur, cat si pentru parinti. Adultii se pot ocupa de propriile treburi in momentul in care cel mic se distreaza astfel, insa este extrem de important ca acesta sa fie in permanenta supravegheat.

In momentul in care copilul incepe sa descopere ceea ce poate face cu ajutorul acestui premergator, se va afla in fata unei noi distractii de care va dori sa profite in permanenta. Cu toate acestea, exista si posibilitatea ca la inceput sa fie oarecum reticenti, pana cand se vor acomoda. Totusi, odata ce sunt incurajati de persoanele dragi, isi vor da seama ca nu vor avea decat de castigat daca il va utiliza.

Simturile sale vor deveni mult mai ascutite si mai active, astfel ca, va invata cu ajutorul acestui premergator sa fie atent la lucrurile din jur si sa nu se loveasca. Mai mult de atat, acesta va prinde mult mai multa incredere in propriile forte in momentul in care va observa ca se poate deplasa de unul singur, fara a fi necesar ajutorul parintilor.

Totul devine mult mai distractiv pentru copii si mai linistitor pentru parinti in momentul in care se achizitioneaza un premergator din cadrul magazinului online bebelas.ro, cunoscut si ca un adevarat sprijin pentru toti adultii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *