Vestile bune si mancarea chinezeasca se impart cu prietenii si familia!

La birou de dimineata mi-am inceput ziua cu o discutie cu colega mea despre masa de pranz. In sinea mea ma gandeam ca draga mea colega a luat-o putin razna pentru ca se gandeste de la prima ora a diminetii la mancare. Imi cere chiar si telefonul mobil cand afla ca am Android ca sa descarce nu stiu ce aplicatie,noua aplicație Wu Xing parca a zis ca se numeste, clar are o problema colega azi abia astept sa o trag de limba sa aflu ce se intampla.


„Gata” Imi zice ea, am comandat mancarea pentru astazi la pauza, astazi fac eu cinste spune ea.
Imediat vine si pauza gandul imi zboara la mancare, chiar sunt foarte curioasa ce vom manca la pranz de aceasta data. Spre surprinderea mea vad ca avem mancare chinezeasca.

Trebuie sa recunosc ca nu am mancat niciodata mancare chinezeasca si cativa colegi de ai mei sunt „in aceeasi oala” cu mine. Nici nu pot sa imi imaginez macar cum as putea eu sa mananc cu betisoare chinezesti, sau sa manac furnici in copac, cartofi cu urechi de lemn sau alte ciudatenii de care acum aud prima oara.

Colega noastra draga a vrut sa faca cinste astazi cu masa de pranz pentru ca a fost ceruta in sfarsit in casatorie si a vrut sa imparta cu noi fericita veste la fel cum a vrut sa imparta cu noi si mancarea chinezeaza cu Share your box de la Wu Xing. Ne-a povestit de cerera in casatorie, de restaurantul chinezesc Wu Xing si o seara perfecta, cu rasete, voie buna, mancare buna chinezeasca si de prajitura cu ravas in care se afla cererea de casatorie. Ne-a zis ca acolo a aflat despre aplicatie si de comanda din aplicatie si a vrut neaparat sa mancam si noi mancare buna chineazasca pentru ca suntem colegii ei si ne iubeste foarte mult.

Adevarul este ca a adus foarte multa mancare si ne-a rugat sa gustam din fiecare cutie si sa o dam mai departe la colegi, cica asa e ultima moda, sa imparti cu colegii ca sa te cunosti mai bine. O idee traznita la fel ca si denumirile mancarii chinezesti dar care trebuie sa recunosc ca este absolut delicioasa.

Pentru ca mi-a placut foarte mult mancarea chineazeasca voi comanda si pentru acasa, direct din aplicatia Wu Xing ca tot beneficiez de discount de 15% pentru fiecare comandă pană la 30 aprilie 2017. Voi imparti si cu familia mea impresii, noutati, vesti bune si mancare chinezeasca pentru ca Vestile bune si mancarea chinezeasca se impart cu prietenii si familia!

Acets articol participa la Spring Superblog 2017!

Un răspuns la „Vestile bune si mancarea chinezeasca se impart cu prietenii si familia!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *