Ventilatoare de acoperis de la Pro-Vent

De unde putem achizitiona ventilatoare de acoperis?

Ventilatoarele de acoperiș sunt utilizate pentru eliminarea aerului din  clădiri, birouri,hale de producție, magazine,pavilioane comerciale. Aceste ventilatoare de acoperis au fost fabricate cu scopul de a ventila si a evacua aerul din spațiile cu o suprafață mare.  Acestea pot fii utilizate atât locuințe și clădiri industriale cat si în spații publice precum restaurante sau baruri.
Pro Vent este  lider în domeniul distribuției echipamentelor de ventilație și climatizare. Aceasta echipa de profesionisti ofera clientilor sai soluții personalizate complete pentru solutionarea tuturor problemelor legate de ventilatia si climatizarea cladirilor  la un bun raport calitate pret.

Daca alegeti Pro Vent aveti un mare avantaj si prin prisma faptului  ca gasiti aici absolut tot ce va trebuie pentru realizarea unor sisteme de ventilatie complete. Pro Vent va ofera o gamă diversificată de ventilatoare precum ventilatoare axiale, ventilatoare de perete, ventilatoare de tubulatura, ventilatoare in linie, ventilatoare de acoperis, ventilatie antiex, echipamente ventilatie mediu coroziv, ventilatie portabile, perdele de aer, recuperatoare de caldura si unitati climatizare veți găsi aici și accesoriile necesare pentru montarea acestora, respectiv accesorii electrice ,tubulatură, grile și anemostate.

Asadar, indiferent de ventilatorul de care aveti nevoie pentru un mediu placut si sanatos in cadrul unitatii dumneavoastra ,cu siguranta il veti gasi la Pro Vent. Este foarte important  sa apelati cu incredere la produsele si serviciile oferite de Pro Vent si sa le adresati  intrebari daca aveti neclaritati referitoare la produsele pe care acestia le comercializeaza.

Cum comandati de la Pro-Vent?

Gasiti Pro-Vent la urmatoarea adresa din Str. Catin, Nr. 400A, Banesti, cod postal 107050, jud. Prahova, Romania. Puteti discuta cu un reprezentant la numarul de telefon mobil : 0787.870.664
sau pe E-MAIL: office@pro-vent.ro. De asemenea puteti intra pe site-ul  www.pro-vent.ro unde puteti completa un formular cu datele de contact ale firmei dumneavoastra si veti fi contactat de catre un reprezentant  in cel mai scurt timp posibil.
Tot pe site-ul www.pro-vent.ro gasiti produsele care sunt comercializate de catre Pro-Vent cat si detalii tehnice ale acestora. Astfel, puteti intra pe site si alegeti impreuna cu echipa de specialisti cu experiență produsele ideale pentru activitatea dumneavoastra. Ei va vor indruma si va vor ajuta cu informatii pretioase si va vă vor pune la dispozitie ventilatorul de care aveti nevoie cat si accesoriile electrice pentru acesta.

Ce ventilatoare de acoperis gasiti la Pro-Vest?

La Pro Vest gasiti doua tipuri de ventilatoare acoperis. In continuare va voi prezenta cateva dintre caracteristicile acestuia, urmand ca dumneavoastra sa alegeti acel ventilator care vi se potriveste.

Ventilator acoperis SERIA CRE

Este un ventilator cu profil jos si motor cu rotor extern care se monteaza pe acoperis. Are viteza reglabila si rotor cu pale curbate in spate si se foloseste pentru  extractia aerului.

Este utilizat pentru diametre situate intre 125Ø si 630Ø, cu debite situate intre 570mc/h si 10400mc/h. Motorul este din clasa B de energie si este prevazut cu protectie termica IP44

Ventilator acoperis SERIA AXITEJ

Este un ventilator pentru admisie sau evacuare care se monteaza pe acoperis

Se foloseste in  industrie, spatii largi, spatii depozitare,si ateliere, Diametre intre 315Ø si 1000Ø, debite intre 1600mc/h si 45000mc/h,motor clasa energetica  F, cu protectie IP65 pentru motoare pana la 0.75kW si IP 55 pentru motoare mai mari. Monofazice pana la 0.75kW cu Klixon.

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *