Varsta, criteriu decisiv in alegerea mobilierului

Cred ca nu gresesc daca afirm faptul ca achizitionarea mobilierului, indiferent ca este vorba despre mobila bucatarie ori mobila living reprezinta un proces destul de complicat, mai ales atunci cand trebuie sa achzitionezi mobila dormitor. De ce e mai complicat in privinta acestei achizitii? Pentru ca dormitorul reprezinta din punctul meu de vedere cea mai importanta camera dintr-o casa. Aceasta importanta este oferita de faptul ca in interiorul acestei incaperi trebuie sa iti gasesti atat odihna fizica cat si odihna psihica, lucru care din pacate nu se intampla de fiecare data. De ce nu? Din mai multe motive. Unul dintre acestea este alegerea gresita a mobilierului. Aceste greseli apar datorita faptului ca in procesul de achizitie nu se tine cont de anumite criterii. De exemplu, din punctul meu de vedere varsta reprezinta unul din cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi o mobila. Avand in vedere acest lucru, in continuarea acestui articol voi oferi cateva sfaturi despre cum ar trebui sa influenteze varsta achizitia mobilierului.

Mobilierul din camera copilului trebuie sa fie schimbat dupa ce acesta trece de varsta de 2 ani pentru ca nevoile sale se schimba. Cu toate acestea, starea de buna dispozitie, veselia, optimismul sunt doar cateva din lucrurile care nu trebuie schimbate odata cu inlocuirea mobilierului. Pentru ca noua mobila ii va fi utila copilului pana in jurul varstei de 14 ani, trebuie sa te asiguri ca mobilierul pe care il achizitionezi este dotat cu tot ceea ce copilul are nevoie pana in jurul varstei de 14 ani. Pentru a simplifica cat mai mult lucrurile, trebuie sa stii ca acesta trebuie sa contina urmatoarele piese:

  • Pat prevazut cu o saltea specifica varstei, saltea care va fi schimbata des datorita faptului ca nevoile se schimba odata cu inaintarea in varsta.
  • Dulap
  • Birou
  • Scaun de birou

oct

Adolescenta reprezinta una din cele mai frumoase perioade prin care trecem in aceasta viata. Din acest motiv tot ceea ce ii inconjoara pe tinerii care trec prin adolescenta trebuie sa fie in trend cu aceasta perioada. Mobilierul nu trebuie sa faca rabat in acest sens. Acesta trebuie sa fie modern, simplu si cat mai util. Mobilierul compus din pat dublu, birou, comoda TV precum si un dulap mai incapator decat vechiul dulap reprezinta piesele de mobilier ce trebuie sa se regaseasca in dormitorul unui adolescent. In cazul in care adolescentul doreste sa isi lase amprenta si asupra mobilierului pe care il are in dormitor, atunci poti apela la o mobila la comanda, mobila care poate fi personalizata in functie de dorinta celui care o utilizeaza.

La un moment dat apare si dragostea in viata noastra motiv pentru care alegem sa ne unim destinele cu respectiva persoana. Acest pas atrage dupa sine si anumite schimbari atat in viata personala cat si in casa. Mobila din dormitor reprezinta un foarte bun exemplu in acest sens. In cazul in care nu aveai deja un pat matrimonial este timpul sa achizitionezi unul. De asemenea doua dulapuri, o comoda cat mai incapatoare precum si doua noptiere reprezinta piesele de mobilier ce nu trebuie sa lipseasca din dormitorul unui cuplu.

oct

Avand in vedere argumentele pe care le-am prezentat in cadrul acestui articol recomand tuturor celor care achizitioneaza mobila sa tina cont si de varsta si perioada prin care cel care locuieste in dormitorul care va fi mobilat cu noua mobila trece. Doar in felul acesta vei putea achzitiona o mobila care pe langa faptul ca e utila, creeaza un mediu placut, relaxant in care poti obtine atat odihna fizica cat si cea psihica, lucruri care pana la urma sunt dorite de catre orice om.

 

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *