Vara asta ma bucur de soare in siguranta cu produsele Photoderm de la Bioderma

Niciodata nu am avut un ten perfect, ci mai degraba m-am luptat de-a lungul timpului sa ascund micile imperfectiuni ale tenului cu diferite produse. Unele produse reuseau pe moment sa ma ajute sa maschez cosurile si cearcanele, insa de cele mai multe ori problemele mele se agravau in timp si efectul de ten fara probleme era vizibil doar cateva ore. Inca din adolescenta am devenit buna prietena cu fondul de ten si ma bazam pe acest produs in fiecare zi.

De-a lungul timpului am mai scapat de cosuri, insa in ultima perioada, fiind insarcinata, cosurile si petele si-au facut din nou aparitia.

Fiind si vara am fost nevoita sa caut niste produse care sa ma protejeze de efectele nocive ale soarelui si care sa ma ajute sa scap de luciul de pe fata, de surplusul de sebuum si de pete.

Din fericire am descoperit rapid gama Photoderm de la Bioderma. Pur si simplu m-am indragostit de produsele inovative de la Bioderma in special de crema PhotodermCover Touch Spf 50+ pentru ca imi asigura:
•8 ore de control al secreției de sebum, efect ultra-mat, antiluciu;
• Este rezistenta la transfer;
• Este rezistentă la căldură și umiditate;
• Are o textură cremoasă și lejeră;
•  Are la bază Brevetul Fluidactiv™: care îmbunătățește calitatea sebumului;
• Este disponibilă și în nuanță Aurie;

Este un produs foarte bun, complex, care ma protejează si care tine loc si de crema, de fond de ten si pudra. Cu ajutorul lui pot obtine un machiaj natural si in plus imi ofera si protectie solara mare pentru ca are factor de protectie ridicat 50+.


La fel de impresionată am fost si de uleiul bronzant uscat SPF 30+ din aceeasi gama Photoderm, ulei care activează și prelungește bronzul natural.

Desi nu am fost la mare anul acesta ,sarcina nu m-a inpiedicat sa ies la plimbare si sa ma bucur de soare. Acest ulei m-a facut sa ma simt bine, sa ma bronzez in voie si sa ma bucur de un bronz natural si de durata fara sa am probleme.
In perioada sarcinii ambele produse m-au ajutat să mă bucur de soare în siguranță și să ascund micile imperfecțiuni ale tenuluindin această perioadă în care corpul meu suferă mai multe modificări și expunerea la soare nu este indicată fără protecție solară ridicată.Vara aceasta mă bucur de soare și ma simt in siguranta cu gama Photoderm de la Bioderma.

Le recomand cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *