Vacanta in Germania

Germania este o tara foarte intinsa, dar si diversa in acelasi timp. Aceasta tara va fi locul perfect pentru vacanta, mai ales daca va veti dori sa aflati mai multe despre istorie. Ea va pune la dispozitie niste atractii inedite, tara fiind un adevarat paradis pentru turistii care ajung aici. Rothenburg ob der Tauber se afla in nordul Bavariei. Acest orasel intampina vizitatorii cu o arhitectura de invidiat si o atmosfera foarte calma. Aceasta comunitate se mandreste cu cele mai bine conservate monumente evreiesti. Parcul National Padurea Neagra este o alta bijuterie a Germaniei.

In aceasta padure, veti avea sansa sa explorati niste zone neatinse de om. Acest parc va pune la dispozitie numeroase trasee turistice. Podul Diavolului este un alt punct de atractie turistica. Acest pod intriga orice vizitator, fiind un loc perfect pentru cei pasionati de fotografie. Accesul pe acest pod este totusi interzis. Domul din Ulm este cunoscut ca fiind cea mai inalta biserica gotica din lume. Turnul acestui dom are o inaltime de 160 de metri. Daca va veti incumeta sa urcati cele 768 de trepte, va veti putea bucura de o panorama superba asupra orasului. Un alt loc apreciat de turisti este Palatul Ludwigsburg. Palatul este interesant, dar si frumos in acelasi timp, fiind construit in stilul baroc.

Tinand cont de toate aceste atractii turistice, veti constata ca o vacanta in Germania ar putea fi alegerea perfecta pentru voi. Nu ar trebui sa omiteti o astfel de oportunitate pentru ca Germania va va oferi numeroase locuri unice pe care le veti aprecia extrem de mult. Aceasta tara are o multime de surprize pentru turisti si cu siguranta o veti aprecia foarte mult. Daca va veti decide sa optati pentru o vacanta in aceasta tara, atunci ar fi o idee excelenta sa va faceti vacanta din timp, pentru a economisi niste bani.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *