Unde gasim proteza dentara de cea mai buna calitate

Am cautat in urma cu ceva timp pe internet, pentru mama mea, o clinica stomatologica specializata pentru o proteza dentara de cea mai buna calitate si am descoperit clinica clinica stomatologica Dr Serban.

De ce clinica stomatologica Dr Serban?

Am cautat in primul rand specialisti si in al doilea rand aparatura de ultima generatie si nu in ultimul rand preturi accesibile. Din fericire am gasit la aceasta clinica minunata tot ceea ce aveam nevoie si mi-a incurajat mama sa apeleze la ei pentru o proteza dentara de cea mai buna calitate.

Mama mea are foarte mari probleme cu dantura. Din cauza ca a tot amanat vizita la stomatolog si din cauza unor „specialisti” a ajuns sa aiba nevoie de interventii dentare complicate care includ si o proteza scheletata cu crosete turnate.

La clinica Dr. Serban prima consultatie  a fost gratuita iar a doua consultatie in urma careia am primit si plan de tratament a costat doar 100 de lei. Inca de la a doua consultatie am putut afla cat de grave sunt problemele mamei mele, am aflat costurile cat si durata rezolvarii problemelor. Pentru ca am optat pentru materiale de foarte buna calitate si ne-am dorit o lucrare durabila am optat sa achitam in 6 rate, astfel am suportat mai usor cheltuielile.

Mamei mele ii era foarte frica de dentist insa echipa de profesionisti de le aceasta clinica dentara au incurajat-o si au ajutat-o sa treaca cu bine peste aceasta fobie. Ba mai mult  au convins-o prin dovada vie ca toate aceste interventii nu dor ca ei isi fac treaba foarte bine. Nu as fi crezut niciodata ca mama mea se va duce vreodata la dentist cu drag. Se pare ca la clinica dentara Dr Serban acest lucru a fost posibil.

Cat costa o proteza dentara de cea mai buna calitate la clinica Stomatologica Dr Serban?

Daca am fi optat pentru o proteza dentara totala mandibulara costul acesteia se ridica la suma de 1500 de lei insa noi am optat pentru proteza scheletata cu crosete turnate si costul a fost putin mai mare insa destul de accesibil avand in vedere faptul ca in afara de proteza propriu zisa au mai fost executate extractii, detartraj si numeroase alte tratamente. Ne-am bucurat foarte mult ca pana si radiografiile dentare le-am putut efectua in cadrul clinicii la preturi foarte bune , astfel nu am mai fost nevoiti sa ne deplasam la un alt cabinet pentru acestea.

Lucrarea a fost efectuata in termenul specificat la inceput, am primit garantie pentru aceasta si mama mea a reusit sa aiba o proteza dentara de cea mai buna calitate cu costuri foarte mici cu ajutorul clinicii dentare Dr. Serban din Bucuresti!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *