Unde găsiti piese Land Rover de calitate?

Preturile au crescut enorm în ultima perioadă și tot mai mulți oameni optează pentru mașini la mâna a doua. Totuși alegerea mașinii potrivite este un întreg proces deosebit de important.

La ce să fiți atenți când cumpărați o mașină second hand?

Defectele la mașinile de ocazie pot fi diverse și pot afecta performanța, siguranța și valoarea vehiculului. Când cumpărați o mașină la mâna a doua, este important să căutați semnele defectelor potentiale și să faceți o verificare atentă a vehiculului înainte de a-l cumpăra. Alte lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când căutați o mașină la mâna a doua sunt istoricul de întreținere al vehiculului, kilometrajul și vârsta vehiculului. Este de asemenea important să obțineți un raport de istoric al vehiculului pentru a afla dacă a fost implicat într-un accident sau a avut alte probleme în trecut.

De ce să alegeți o mașină Land Rover ?

Land Rover este o marcă de automobile de lux, renumită pentru mașinile sale 4×4 de teren. Mașinile Land Rover sunt cunoscute pentru performanțele lor excepționale în teren accidentat și pentru capacitatea lor de a trece prin condiții dificile. De asemenea, sunt considerate foarte fiabile și au o durată de viață lungă dacă sunt întreținute corespunzător.

În plus, mașinile Land Rover sunt foarte confortabile și oferă o experiență de condus plăcută, cu o gamă largă de caracteristici de siguranță și de confort, cum ar fi sisteme de asistență la condus, sisteme de infotainment avansate și scaune cu suport lombar.

Cu toate acestea, mașinile Land Rover pot fi costisitoare atât la achiziție, cât și la întreținere, deci este important să ții cont de acest lucru înainte de a lua o decizie de cumpărare. Însă pentru o mașină second hand o mașină Land Rover pare a fi o bună opțiune, fiind una dintre cele mai apreciate mașini cu tracțiune 4×4.

Ce se poate defecta la o mașină 4×4?

Există o mulțime de lucruri care pot merge prost la o mașină 4×4. Câteva exemple ar putea include:

 • Sistemul de transmisie
 • Sistemul de tren de rulare
 • Motorul
 • Sistemul de frânare
 • Sistemul de direcție
 • Sistemul de suspensie
 • Sistemul de răcire
 • Sistemul de încălzire și aer condiționat
 • Bateria și sistemul de încărcare
 • Sistemul de alimentare cu combustibil
 • Sistemul de evacuare
 • Sistemul de iluminat și semnalizare
 • Sistemul de închidere și încuiere

Aceasta este doar o listă de exemplu și nu include toate posibilele probleme care pot apărea la o mașină 4×4. Este important să îți menții mașina într-o stare bună de funcționare prin întreținerea regulată și prin repararea problemelor cât mai curând posibil atunci când apar.

De unde puteți achiziționa piese Land Rover de calitate?

Dacă ați achiziționat o mașină Land Rover și aveți nevoie de piese de schimb pentru ea vă pot recomanda o firmă serioasă și de încredere, LandAtelier.ro. Cu o  experiență vastă și peste 5000 de produse în stoc puteți rezolva rapid problema mașinii voastre, la ei găsiți mereu piese Land Rover de calitate

Cu serviciul de livrare 24 h în toată țara și un mecanic priceput vă puteți bucura din nou de mașina preferată în deplină siguranță.

Dacă v-ați cumpărat de curând o mașină second hand trebuie să știți că trebuiesc neapărat schimbate câteva piese importante pentru a nu avea probleme atunci când conduceți.

Aveți nevoie in primul rand de plăcuțe de frână și discuri noi .Un sistem de frânare perfect puncționat poate să vă ajute să evitați diverse accidente. Siguranța voastră,a pasagerilor mașinii și a celorlalți participanți din trafic depinde foarte multe de asta.

Am găsit la LandAtelier.ro un Kit frana discuri placute si etrieri perfect pentru mai multe modele de Land Rover. Verificați dacă este compatibil cu modelul vostru de mașină iar dacă nu căutați kitul care vi se potrivește pe site. Puteți să sunați la unul din numerele de telefon de pe site 0721020137 sau  0725511422 dacă întâmpinați greutăți în găsirea pieselor potrivite.

Filtrul de polen este foarte important să fie schimbat și el deoarece calitatea aerul din mașină depinde de acesta. Am găsit tot la acest magazin online un filtru polen cu carbon activ.

Tot aici găsiți și ulei de motor și filtru de ulei, la fel și ele trebuiesc schimbate atunci când este vorba despre achiziționarea unui autoturism second hand. Unii mecanici recomandă și schimbarea distribuției și a garniturilor învechite tocmai pentru a se evita alte probleme pe viitor.

Cei la la LandAtelier au și service și îi puteți găsi la adresa  din București, Sector 2 SOSEAUA PANTELIMON, NR 1, LOT 1, CORP DE CLADIRE C15, PARTER. Puteți apela la ei atât pentru piese Land Rover cat și pentru partea de service.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *