Un tatic preocupat si fericit

Astazi mi-am dus sotia la maternitate si am vrut sa o tin de mana in sala de nasteri, dar ea m-a implorat sa nu asist la nastere, fiindca nu s-ar simti confortabil sa o vad desfigurata de chinurile facerii. Ii iubesc pe amandoi si dincolo de cuvinte, mi-as da viata fara sa stau pe ganduri pentru ei.

Ma intorc acasa si ca un tatic preocupat si fericit voi plasa o comanda serioasa in magazinul care are 25 de ani experienta in livrarea la domiciliu a pompelor manuale si electrice pentru sani, a incalzitoarelor si sterilizatoarelor de biberoane.

Sunt fericit ca ea nu s-a mai gandit la asta, sa-i demonstrez ca imi pasa si fac tot ceea ce trebuie pentru sanatatea si confortul lor.

In capul listei am scris sterilizator biberoane .

Baietelul nostru trebuie sa aiba separat un vas in care sa fie curatate perfect dupa fiecare masa sticlele, tetinele, castronasele sau linguritele, mai tarziu.

Nu vreau sa-mi vad sotia cu lacrimi in ochi de durere fiindca sanii plini de lapte nu pot fi goliti de cel mic. Consider ca este responsabilitatea mea ca, daca ea a acceptat atatea transformari in corpul ei pentru a-mi darui un copil, sa-i cumpar pompa manuala san.

Imi este tare draga si scumpa femeia care m-a ajutat sa-mi fac o familie si mi-a facut bucuria si onoarea sa fiu tata, de aceea trec pe lista pompa de san avent.

Iata am rezolvat problema laptelui matern si a biberoanelor trecand pe lista ustensilele despre care am vorbit. Consider ca dupa ce voi plasa comanda, distribuitorului care de 25 de ani asigura sterilizatoare de biberoane,  pompe de san si incalzitor biberoane in Romania, nu-mi ramane decat sa astept sosirea coletului fiindca 99% dintre clienti sunt supermultumiti de livrare si de produse.

Inchei lista cu sterilizator chicco si voi pastra secretul fiindca doresc sa-i fac o surpriza. Cand sotia va realiza ce ii lipseste si va face lista sa ma trimita in oras dupa cumparaturi, eu voi scoate din acel colet tot ceea ce are nevoie si sunt sigur ca se va emotiona pana la lacrimi.

Tatal si mama trebuie sa isi aduca in mod egal contributia la cresterea si educarea copiilor si trebuie sa va marturisesc ca voi fi taticul care voi schimba bebelusul cu multa dragoste si ii voi face baita!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *