Un cadou apreciat de orice barbat

Cand vine vorba despre oferirea unui cadou unei persoane de sex masculin alegerea va fi mereu una dificila. Vorbim aici despre multumirea unui domn si nu avem foarte multe obtiuni. Daca unii barbati pot fi usor de satisfacut si accepta cu drag un parfum, o camsa , o cravata sau un cadou micut altii sunt mult mai greu de multumit. Orgoliosi si siguri pe ei nu vor putea sa jigneasca persoana care le-a oferit acel cadou si nu vor recunoaste niciodata ca nu le-a placut. Barbatii apreciaza insa altfel de cadouri. In afara de iesirile cu prietenii la bere, la distractie sau in alte locuri pline de adventura acestia prefera uneori sa frecventeze anumite locuri. Cu stirea sau fara stirea sotiilor acestora isi fac uneori de cap si aleg sa isi satisfaca anumite placeri si curiozitati.

Nu mica mi-a fost mirarea cand am aflat de la o cunostinta ca i-a facut sotului ei un cadou mai traznit cu ocazia zilei de nastere. Mi-a zis sec ca i-a cumparat un bilet la Artemis. Fara sa stiu despre ce este vorba am intrebat-o mai multe detalii despre acel minunat cadou de care urma sa se bucure sotul ei fara ea. Mi s-a parut ok sa il lase putin mai liber si sa iasa si fara ea dar de la putina libertatate pana a i face rezervare la salon de masaj e cale lunga.

Nu ma asteptam la asa ceva din partea ei. Ea fiind o persoana mai dura, egoista uneori si serioasa in 90% din timp nu as fi crezut-o in stare de un asemenea gest de incredere. Stim cu totii ca orice barbat si-ar dori sa aibe parte de un asemenea cadou. Sa fim seriosi, intervine curiozitatea, dorinta de a fi 100% relaxat. In plus sunt sigura ca majoritatea prietenilor lor au trecut pragul uni astfel de salon de masaj si deja se lauda cu asta. Dupa ce cadoul va fi „desfacut” va putea si sotul prietenei mele sa se laude cu o astfel de experienta.

Eu una nu as avea incredere sa il trimit pe sotul meu in „gura lupului”. In prezenta incantatoarelor maseuze, intr-o atmosfera intima sa ii dea corpului ceea ce isi doreste. Nu as avea acest curaj dar nici nu pot spune ca o judec pe prietena mea.

Fiecare om este liber sa faca ceea ce vrea si ceea ce isi doreste. O poveste, o incantare a simturilor, o metoda de relaxare , toate aceste lucruri le poate castiga in urma acestui cadou inedit. Sunt sigura ca se va bucura din plin de acest cadou dar nu cred ca ii va povesti sotiei prea multe detalii despre acesta experienta traita. Va pastra secrete aceste picanterii asa cum si salonul de masaj va pastra discretia si confidentialitatea.

Dragilor, daca primit in dar un astfel de cadou inedit nu pot decat sa va urez sa va bucurati din plin de el. Viata e frumoasa trebuie traita. Iar daca va fi ziua voastra in curand uitati o idee de cadou de care va puteti bucura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *