Un bronz perfect cu produse de la Notino

Parca ieri ne faceam planuri pentru sejurul de anul acesta de la mare și cautam de zor produse de protectie solara pentru întreaga familie!

A trecut atat de repede incat ma face sa imi doresc deja sa ma intorc la mare. Iubesc marea si probabil ca din acest motiv incep sa devin melancolica , in plus a fost prea frumos incat sa merite sa uit aceasta vacanta prea curand. Haideti sa va povestesc putin despre ce mi-a placut in aceasta vacanta cu familia. A fost primul nostru concediu in formula completa de 5 si desi aveam mari emotii pentru mezina familie de 11 luni totul a decurs conform planului. Ba mai mult ea a fost cea mai fericita dintre noi toti si i-a placut sa sa balaceasca si sa se joace in nisip. A reusit chiar sa isi perfectioneze mersul , facand pasi mici dar siguri pe nisipul fierbinte .

Protectie solara fara griji pentru cei mici cu Avene Sun KIDS!

Recunosc ca am stat cu grija sa le aplic copiilor mei crema de protectie solara in mod repetat . Am ales pentru ei o crema de protectie solara cu SPF 50, rezistenta la apa , Avene Sun KIDS. A fost produsul perfect pentru toti cei 3 copii ai nostri. Chiar daca pe cea mica nu am tinut-o foarte mult la soare ,am reusit sa ii protejez pielea ei delicata de bebe si nu am avut niciun fel de probleme, Baietii in schimb au stat mai mult la soare si au reusit sa se bronzeze frumos si sanatos. Recomand acest produs pentru copilasi mai mari sau mai mici. Mi-a placut foarte mult si recipientul ingenios care nu permitea ca acesta sa curgă sau sa între nisip în el. Pulverizatorul a fost foarte ok, ușor de aplicat si economic, ieșea o cantitate potrivita de  crema, crema ce se absorbea imediat în piele.

Un bronz perfect cu produsele de la Cocosolis!

Am descoperit recent gama Cocosolis de pe Notino și am reușit să mă răsfăț  cu aceste 3 produse CHOCO,GLOW și SPF50.

Eu având pielea mai alba mereu întâmpinam probleme și de cele mai multe ori evitam sa stau prea mult la soare si plecam de la mare aproape la fel de alba ca la început. Anul acesta însă mi-am propus sa încerc produsele din gama Cocosolis pe care le-am achiziționat de la Notino și ma bucur ca am făcut acest lucru.

Cu Cocosolis SPF 50 m-am protejat de  razele nocive ale soarelui astfel încât anul acesta nu m-am ars deloc iar pielea mea a rămas frumoasa și catifelata.

Cu Cocosolis CHOCO -ulei de corp hrănitor pentru bronz intens aplicat zilnic pe pielea mea am putut avea parte de un bronz de invidiat. Ma bucur ca am ales acest ulei cu miros de ciocolata pentru ca mi-am putut răsfața pielea lasand-o hidratata,revitalizanta și fără pete colorate.

Cocosolis GLOW- ulei pentru strălucire  cu particule strălucitoare este produsul cheie al acestei veri pentru a întoarce toate privirile. Acesta ajuta la iluminarea pielii cât și pentru accelerarea procesului de bronzare,asigurând un bronz frumos, uniform și de durata.  Cu acest produs am ieșit în evidență cu bronzul meu perfect.

Secretul meu de anul acesta pentru un bronz demn de invidiat sunt produsele de la Cocosolis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *