Tu pe ce criterii îți alegi căștile?

În ultima vreme, cam toată lumea își dorește să facă alegeri cât mai informate. Pentru că informația e disponibilă cam peste tot. Dacă totuși ducem asta prea departe s-ar putea să ne prindem urechile. Să alegi, de exemplu, o pereche de căști după specificațiile tehnice oferite de producător e foarte, foarte complicat, cel puțin pentru noi muritorii de rând. Ai nevoie de cunoștințe destul de solide de fizică, electronică și matematică pentru a înțelege astfel de detalii. Alegeri informate nu înseamnă neapărat detalii tehnice. Dacă, de exemplu preferi căști Panasonic pentru că ai încredere în brand, restul vine de la sine.

Brand și preț

Într-o lume plină de produse și informații despre produse devine din ce în ce mai dificil să faci alegeri cu adevărat informate. Să zicem că vrei o simplă pereche de căști. Citești câteva păreri ale specialiștilor, consulți bugetul, te gândești cam ce ți-ai dori tu personal de la respectivul produs și cumperi. Cunosc multe persoane care aleg orice după brand. E primul criteriu și nu par să greșească atunci când se bazează pe el. Au căpătat încredere în firma respectivă și merg  pe acest criteriu. Nu cred că e greșit. Brandul intră mereu printre primele criterii mai ales atunci când alegem electronice. Pe partea de audio, Panasonic, de exemplu e imbatabil. Chiar și cele mai ieftine căști Panasonic au o anumită calitate a sunetului care nu se regăsește la alte firme. Designul ergonomic, puterea și calitatea sunetului, confortul și durabilitatea sunt mereu de top la căștile Panasonic.

Mediul de utilizare

Alegerile informate se fac în funcție de preferințe, necesități. La Panasonic găsești căști de toate tipurile și pentru toate gusturile: intra-auriculare, pe urechi, deasupra urechilor, la prețuri mai mici sau mai mari. Alegerea lor depinde de tine. Pentru mediile zgomotoase ai nevoie de căști care să blocheze foarte bine tot ce se aude din exterior. Cele care se introduc în urechi sunt perfecte pentru astfel de locuri. Sigilează perfect intrarea urechii și aduc sunetul cel mai aproape de timpan. Sunt comode și relativ ieftine. Căștile Panasonic pe canal sau intra-auriculare pot reduce zgomotul din exterior cu până la 88% ceea ce e foarte bine. Orice pereche de căști tip DJ,  peste urechi, de la Panasonic, are în componență cele mai noi tehnologii disponibile de anulare totală a zgomotului. Sunetul devine astfel mai clar. Asta își dorește toată lumea.

Greutate și confort

Fiecare pereche de căști sună diferit. Așa spun cei care le testează. Sunetul ține mult de tehnologia folosită însă cei mai mulți dintr noi habar n-avem ce înseamnă impedanță, sensibilitate și alte detalii tehnice privitoare la căști. Ceea ce contează e să arate bine, să fie ușoare, confortabile și să țină mult. Pentru asta ne bazăm pe brand. În orice top se vor regăsi căști Panasonic pe primele poziții. Panasonic are grijă de toate. Sunetul e mereu impecabil, greutatea e cât trebuie iar calitatea materialelor oferă garanția durabilității în timp.

Alegerea aparține fiecăruia. Criteriile sunt personale. Informația circulă și toți beneficiem de ea. E  normal să ne gândim bine și e normal să nu ne gândim totuși prea mult. Tot ce contează e să sune muzica! Și să sune bine!

Un răspuns la „Tu pe ce criterii îți alegi căștile?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *