Transport marfa rapid si sigur cu Top Tur Transport!

O sa va povestesc astazi despre o afacere de succes pusa pe picioare de 2 tineri de 28 ani. Dupa cativa ani de munca in tara dar si in strainatate , impinsi de ambitia de a face ceva bun si sanatos in tara noastra a fost infiintata firma de transport marfa Top Tur Transport. Firma a luat ființă în anul 2011 dar activitatea a fost relansata in urma cu 2 ani. Acești oameni frumosi au ca scop comun dezvoltarea unui business de succes, bazat pe incredere si onestitate in urma caruia clientul este cel câștigat. De aceea ei au învățat să investească în oameni de calitate si au castigat de-a lungul timpului parteneriate de incredere si de lungă durată cu importante firme de renume.

De ce sa apelezi la Top Tur Transport!

Daca aveti nevoie de transport urgent de marfa in conditii de maxima siguranta si la preturi accesibile va recomand sa apelati la profesionisti. Firma Top Tur Transport va sta la dispozitie pentru transport marfuri generale de la produse de mobilier, electrice sau textile pana la marfuri perisabile, ce trebuiesc transportate sub controlul temperaturii. Cereti chiar astazi o oferta personalizata si incheiati un contract de viitor. Aceasta firma ii ajuta pe producatorii locali sa isi livreze marfa catre clienti in timp util, livreaza marfurile de la depozite catre supermarketuri si se ocupa cu livrari la domiciliu . Livrarea la timp a comenzilor, punctualitatea, siguranta transportului prin incheiere de polițe CMR sunt doar câteva din motivele importante pentru care ar trebui să îi alegeți pe ei. În plus veti beneficia de transport mărfuri generale si in regim frigorific cu autoutilitare monitorizare prin satelit. Vreti sa stiti unde se află marfa si in cat timp ajunge la destinație? Datorită tehnologiei de ultimă generație puse la dispoziție de Top Tur Transport veti putea afla la orice oră din zi si din noapte aceste detalii.

Firma cu peste 7 ani experienta, peste 770.000 km parcurși,  un număr de peste 2200 de clienti mulțumiți, întotdeauna mai buni decât ieri va asteaptă sa ii contactați.

Va las datele lor de contact ca sa va fie mai ușor să intrați în legătură directă cu ei. Ii puteti suna la nr. de telefon 0765069996 sau 0727189621, pe email ii puteti contacta la adresa ontime@topturtransport.ro sau le puteti face o vizită direct la sediu. Îi puteți găsi la adresa Str. Mărășești,  Nr. 220, Ploiești.

„Pentru a avea succes, trebuie sa ai inima in afacere si afacerea in inima”

Asa cum spunea si Thomas Watson Sr trebuie sa vrei si să poti să ai succes. La Top Tur Transport pasiunea a prins viață iar succesul nu a întârziat să apară. Cred ca este alegerea fiecaruia dintre noi sa avem succes in viață. Este vorba despre alegerea potrivită la momentul potrivit. Suntem stăpânii propriilor noastre decizii.

Daca aveti o firmă sau vă doriți să înființati una si aveți nevoie de o firmă de transport mărfuri generale și în regim frigorific apelați cu incredere la TopTur. Livrările merg ca pe roți cu TopTur!

Optati  să  lucrați persoane muncitoare si oneste și succesul va apărea de îndată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *