Suplimentele alimentare, aliatele pretioase pentru o viata mai buna

Daca in urma cu cativa ani ma simteam plina de viata si consideram ca organismul meu functioneaza perfect, acum lucrurile au inceput parca sa se schimbe. Anii au trecut si usor usor imunitatea mea a inceput sa subrezeasca, iar micile dureri si senzatii de disconfort au inceput sa apara mai des ca niciodata.

Atentia mea a inceput sa se indrepte spre suplimentele alimentare, care parca deveneau tot mai ofertante pe zi ce trece. La inceput, le cumparam de la farmaciile care imi ieseau in cale, dar pentru ca timpul nu imi permite, le achizitionez online. In plus, ma pot documenta inainte de a le achizitiona. Preferatele mele vor ramane mereu suplimente alimentare de la Mesfarma. Pot spune cu certitudine ca produsele achizitionate de la Mesfarma sunt net superioare fata de celelalte disponibile in alte parti.

Tocmai datorita acestui lucru am si dorit sa fac o lista cu produsele care m-au ajutat pana in prezent si mi-au imbunatatit considerabil viata.

Beviplex N

Este un supliment care contine toate tipurile de vitamina B, necesare corpului. Am decis sa iau acest supliment pentru a ma ajuta sa lupt cu lipsa poftei mele de mancare, cat si cu anumite probleme nerezolvate din perioada adolescentei, precum acneea.

Daca nu stiati, lipsa de vitamina B din corp are de a face cu aparitia acestei afectiuni. In plus, acest supliment mentine metabolismul energetic la cote normale, datorita vitaminelor B1, B2, B6, B12. Totodata, are si o implicatie in activitatile normale ale sistemului nervos, precum si in dezvoltarea imunitatii.

Magneziu Noapte Buna

Intr-o perioada aveam mici probleme cu somnul, reuseam foarte greu sa adorm, iar somnul nu il simteam deloc ca fiind odihnitor. Mi-am promis ca nu o sa las ca aceasta problema sa imi afecteze buna functionare de zi cu zi, asa ca am decis sa imi iau ceva care sa ma ajute sa visez, la propriu.

Produsul acesta s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune, datorita ingredientelor continute, dar si faptului ca nu contine zahar. Astfel, continutul de melatonina, valeriana, magneziul si vitamina B6 si-au facut efectul in cel mai scurt timp posibil.

Fata de alte medicamente de acest fel, nu produce dependenta, iar administrarea acestuia se face in cele mai sigure conditii. Nu pot sa zic decat ca m-a ajutat enorm, mai mult decat as fi putut prevede in momentul respectiv.

Digestal Forte

Acest supliment alimentar trebuie folosit doar in cazul in care mancati alimente bogate in grasimi sau sa va confruntati cu probleme ale pancreasului, care are functia mult redusa. E necesar sa consultati un medic inainte de a consuma Digestal, pentru ca efectele resimtite sa fie numai pozitive.

Acestea sunt cele trei tipuri de suplimente alimentare de la Mesfarma care m-au ajutat de-a mult de-a lungul timpului sa imi regasesc doza de energie, dar si de entuziasm. Cat timp le-am luat, nici nu am simtit ca as fi avut vreo problema legata de somn, de pancreas sau de lipsa poftei de mancare.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *