Style with a twist: cum a schimbat pandemia trendurile în materie de hairstyle, cu Florin Noje, ambasador L’Oréal Professionnel

Pandemia ne-a făcut să traversăm cea mai lungă perioadă de izolare la domiciliu din istorie, ceea ce a însemnat că ritualurile de înfrumusețare cu care eram obișnuiți au căpătat alt sens. În această perioadă, haircut a fost cel mai căutat cuvânt de pe Google, din zona de beauty. De la “vârfuri tunse acasă” și până la “schimbări de culoare”, părul nostru, e clar,  a avut de suferit.

Florin Noje, fondator al unui coafor in Bucuresti și ambasador L’Oréal Professionnelvorbește despre trendurile care guvernează hairstyling-ul în umbra pandemiei.

Culori care sting depresia pandemică

Pe fondul unei epuizări continue, 2021 vine cu o anexă necesară: avem nevoie de culoare, de energie armonioasă și de echilibru. În anul post-pandemic, acestea transpar din culoare. Părul rose-brown, rozul bubble-gum și nuanțele pastelate guvernează preferințele celor care își doresc rebeliune îmbrăcată în feminitate; un mix curajos și diferit, nuanțele de roz nu doar că se poartă în 2021, dar setează trendurile, la fel ca purpuriul și verdele, culori aprinse care sting depresia, energizează și scot din anonimat. Rezultatul? Look-ul fresh la care aspirăm cu toții, mai ales acum.

Je ne sais quoi-ul care cucerește

În 2021, se poartă coafuri care spun multe prin puțin: elegant, dar mai mult decât suficient. Trendul major al lui 2021 e smoky hair, părul cenușiu care se obține prin realizarea tranzițiilor fine și subtile. Inspirat din eye look-ul cu același nume, smoky hair e coafura care cucerește: hair artist-ul lucrează cu trei nuanțe diferite, prin care se obțin jocuri de lumini și umbre.  Potrivit pe orice tunsoare, părul smoky emană eleganță și rafinament, învăluit într-un strat diafan – natural, dar complex. Smoky hair trece drept balayage-ul anului 2021, în care nuanțele cenușii creează fuziuni unitare și complexe, un blending rafinat, indiferent de textura părului.

2021: frumusețe desăvârșită sau nimic în schimb

Un viitor incert ne determină să vrem un prezent sigur, fără compromisuri. Dacă acum zece ani să treci de la brunet la blond era o operațiune riscantă din cauza decolorării implicate, astăzi, trendul se poate numi blondul sigur. Cu ajutorul tehnicilor premium, precum Smart Blonde Bonder Inside – Multi-techniques MT 8, avem parte și de blondul desăvârșit, și de sănătatea firului de păr. Smart Blonde Bonder Inside este o inovație fascinantă în colorare, care are la bază un proces de decolorare controlată, sigură. Pentru că atunci când e vorba de frumusețe, e totul sau nimic.

“L’Oréal Blond Studio Bonder Inside Lightening Powder este un protocol de decolorare-îngrijire de la L’Oréal Professionnel cu o formula  versatilă și apreciată de coafori, pentru că deschide până la 8 tonuri, în timp ce accelerează deschiderea pe ton, cu până la 15 minute. Deși actiunea este dublă, se aplică într-o singură etapă și încorporează acid citric și glicină care protejează elasticitatea părului și îl fortifică simultan cu decolorarea. Astfel, din mulțimea de idei de coafuri pentru par lung care pun în valoare frumusețea naturală și sănătatea, chiar le putem face în siguranță pe toate.” – ne spune Florin Noje.

2021 ne-a înrădăcinat în credință faptul că felul în care arătăm contează, pentru că influențează felul în care ne simțim. Străbatem o perioadă fără precedent, iar frumusețea ne ajută să rezistăm. Vizita la salon e mai mult decât despre un nou look: e despre stare, despre mood, despre persoana care ești când ieși din salon. Să ai grijă de tine în 2021 înseamnă să încredere în acel mai bine care va urma, iar trendurile anului întocmai despre asta vorbesc: cum să arăți bine pentru a te simți bine.

„Să arăți bine în contextul constrângerilor inițiale a fost o provocare și poate părea ca o atitudine superficială. Însă e nevoie de frumusețe ca să trecem sănătoși peste această perioadă în care se pare că încep să se resimta puternic efectele psihologice ale lipsei de mobilitate, ale sociabilității. Salonul e o gură de aer.”  – Florin Noje, ambasador L’Oréal Professionnel

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *