Si te-am iubit prea mult…..

Sunt ani intregi de cand ne stim si suntem impreuna, cu toate astea lacrimile ce imi curg acum pe fata sunt dovada clara ca nu e ce imi doresc . Stiu te-am iubit prea mult si te-am iertat si am sperat mereu ca va fi

bine, ca voi fi mereu alaturi de tine insa…. Astazi mi-ai dovedit inca o data ca nu te cunosc cu adevarat, ca niciodata nu m-ai respectat. Astazi am inteles in sfarsit ca tot ce ne-a legat candva s-a terminat.

De azi nu voi mai fi aceeasi, nu voi mai accepta si nu voi mai ierta nimic la nimeni. Sunt hotarata sa merg pana la capat si voi incerca sa imi fie bine. Nu mai promit nimic, nu mai accept nimic ce imi calca in picioare principiile de viata si ma face nefericita.

Si da, te-am iubit, mai mult decat am crezut vreodata, mai mult decat propria mea viata si am renuntat la multe pentru noi dar s-a incheiat. E doar o etapa neagra din viata mea iar lacrimile ce imi curg pe obraz se vor usca si nu vor mai durea. Cand? Candva. Ma voi descurca.

Voi fi bine. Trebuie. Nu va mai conta ce a fost candva. Voi incerca sa imi amintesc doar cum s-a incheiat asa te voi uita. Curand ce a fost frumos nu va mai aparea in mintea si in sufletul meu.

Si da e adevarat. Mi-am promis mie candva ca nu voi permite nimanui sa isi bata jos de viata mea, nici tie, nici altcuiva. Aceasta promisiune voi avea grija sa o respect toata viata mea.

Ramas bun dragostea mea, ramai pentru mine doar o fila rupta din viata mea.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *