Sfaturi privind amenajarea biroului

Spatiile de lucru ne rapesc o mare parte a zilei celor mai multi dintre noi. Astfel, este foarte important, din punct de vedere psihic si emotional, sa existe o atmosfera placuta. Un birou agreabil este o componenta foarte importanta a gradului de satisfactie de la locul de munca, prezentand o influenta simtitoare asupra nivelului de productivitate. Cu toate ca nu de fiecare data bugetul alocat amenajarii biroului nu este destul de generos, specialistii sunt de parere ca este necesara o atentie sporita la detalii.

Iata care sunt principalele sfaturi de avut in vedere cu privire la amenajarea biroului intr-un spatiu in care nu doar ca vei deveni mai productiv, ci si mai fericit.

  1. Piese principale

Intr-un spatiu de lucru ai nevoie de doua piese obligatorii, respectiv biroul si scaunul. Se gasesc o multime de modele de birouri din care sa alegi, fapt ce iti da posibiltatea de a face din spatiul tau de lucru un ambient natural si placut. In functie de stilul si design-ul care iti este pe plac si care te inspira mai mult, poti alege intre un birou minimalist, eventual unul din metal sau unul din lemn masiv, cu linii clasice sau baroce. Poti apela la o firma de mobila la comanda Bucuresti pentru a-ti fi realizat tipul de birou care sa respecte in totalitate cerintele tale.

De asemenea, scaunul de birou este foarte important, intrucat iti va influenta cel mai mult confortul si starea de sanatate. Un scaun ergonomic si confortabil isi va dovedi valoarea in timp, deoarece te va scapa de durerile de spate, de cap, probleme ale coloanei sau gatului.

  • Lumina

Este incontestabil faptul ca cea mai buna si mai sanatoasa este lumina naturala. Asadar, nu inghesui biroul in cel mai intunecat colt al cladirii, ci incearca sa il situezi intr-un spatiu in care sa beneficiezi de cat mai multa lumina naturala, eventual chiar in fata ferestrei. Pozitionarea la fereastra, pe de alta parte, da nastere unei alte probleme, astfel ca este indicat sa se ofere o atentie si modului in care va sta monitorul, in asa fel incat sa fie cu spatele spre fereastra. In mod contrar, soarele va bate direct in ecran.

  •  Spatii de depozitare

Nimic nu este mai contraproductiv decat dezordinea. Atunci cand efectul de dezordine este prezent in spatiul de lucru de acasa, nu iti vor fi afectate doar orele de munca, ci si timpul liber. Este esential sa iti organizezi documentele si celelalte obiecte necesare muncii tale in piese de mobilier de depozitare. Poti alege dintre o varietate larga de optiuni de biblioteci, etajere sau comode cu sertare care nu vor ocupa prea mult spatiu.

Tot in vederea economisirii spatiului, se poate incerca extinderea spatiului se poate merge pe depozitarea pe verticala si nu cea pe orizontala. In plus, este important sa acorzi o atentie importanta felului in care pozitionezi pisele de depozitare, in asa fel incat sa iti fie usor sa ajungi la ele atunci cand esti asezat la birou.

Promobila.com iti poate fi un ajutor de nadejde in intregul proces de amenajare si decorare a biroului. Mobilierul la comanda este foarte important, intrucat iti ofera posibilitatea personalizarii oricarei incaperi in functie de preferinte si necesitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *