Pentru servicii colectare mase plastice, apeleaza la Cami Comexim!

Atunci cand vine vorba de colectare mase plastice, colaborarea cu societatea Cami Comexim vine ca o solutie salvatoare la orice provocare, indiferent cat de complexa este aceasta. Asadar, fie ca sunteti din Bucuresti (orasul in care avem sediul) sau din alta zona a tarii, nu ezitati sa ne contactati. Vom face tot posibilul sa va ajutam. Avand in vedere experienta vasta (compania a fost infiintata in anul 1992) si cunostintele acumulate in decursul timpului, suntem siguri ca vom reusi acest lucru. Clientii nostri o confirma de fiecare data!

Serviciile pe care le furnizam se diferentiaza pe piata de specialitate prin calitatea superioara, iar colaborarile pe care le dezvoltam prin valorile promovate: seriozitate, corectitudine, profesionalism, transparenta, eficienta, amabilitate etc.

Colectare mase plastice in cele mai bune conditii!

Suntem bucurosi ca putem avea o contributie semnificativa asupra sanatatii mediului inconjurator, asigurand servicii de colectare deseuri, inclusiv colectare mase plastice. Acestea se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Serviciile de colectare pot fi accesate foarte usor avand in vedere seriozitatea de care dam dovada in ceea ce priveste respectarea programarilor de ridicare a deseurilor pentru ca detinem propriile mijloace de transport.

Cami Comexim – partenerul de care ai nevoie pentru colectare mase plastice!

Ca si partener, suntem cea mai buna alegere pentru colectare mase plastice, dar nu numai. Clientii nostri de pana acum nu au decat cuvinte de lauda la adresa noastra, iar acest lucru nu face decat sa ne bucure si sa ne motiveze sa ramanem fermi pe pozitii.

Experienta in colectarea deseurilor, excluderea elementelor straine, sortarea atenta a tipurilor de materiale si utilizarea unor echipamente moderne in fiecare etapa a colectarii, ne recomanda ca fiind un furnizor de incredere, pe care va puteti baza in orice moment.

Personalul amabil, serios si competent ce isi desfasoara activitatea in cadrul companiei, reprezinta un alt motiv pentru care merita sa ne ai alaturi atunci cand ai nevoie de servicii colectare mase plastice.

Dar te lasam pe tine sa descoperi toate argumentele ce sunt in favoarea incheierii unui parteneriat cu Cami Comexim. De asta te invitam sa intri cat mai curand in legatura cu expertii nostri.

Colectare mase plastice – Cami Comexim este imediat la tine!

Ca si reper in ceea ce priveste interventiile pe care le efectuam lunar, iti putem oferi urmatoarele numere: intr-o luna colectam aproximativ 1500 tone deseuri hartie – carton, 100 tone deseuri mase plastice, 100 tone deseuri fier, 10 tone deseuri electrice – electrocasnice. Nu-i rau, nu-i asa? Impreuna putem avea grija de mediul inconjurator.

In cadrul fiecarei colaborari dam dovada de seriozitate, profesionalism, transparenta si amabilitate, reusind sa comunicam foarte bine cu clientii pentru a ne riidca la inaltimea asteptarilor acestora, asigurand servicii colectare mase plastice la un raport avantajos calitate-pret.

In categoria deseurilor mase plastice se regasesc urmatoarele: dopuri, bidoane, PP, HDPE, navete, folie PE transparenta, folie PE color, folie PP (rafie), banda PP, deseuri PET etc.

Pentru informatii suplimentare legate de orice aspect de interes, nu ezitati sa intrati in legatura cu reprezentantii nostri amabili si competenti. Va asiguram ca nu veti regreta alegerea facuta, ba dimpotriva, veti fi placut impresionati din toate punctele de vedere.

–––––––––––

CONTACT:

TELEFON: (+40) 722 627 288

WEBISTE: www.reciclare-hartie.ro

EMAIL: camelia.chirila@camicomexim.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *