Self-storage – mai mult spațiu pentru o viață fără griji!

E o zi frumoasă de toamnă. Telefonul sună dis de dimineață și întreaga mea viață prinde un alt contur. Obișnuiesc adesea sa particip la concursuri și din fericire de-a lungul timpului am câștigat mai multe premii importante. Dar,la acest concurs nu mă așteptam să fiu tocmai eu fericita câștigătoare. O voce blândă, mă felicită și îmi spune că am câștigat marele premiu ,o renovare integrala a apartamentului.

Îmi vine să urlu de fericire,cred că aș fi luat-o în brațe pe fata aceasta, care mi-a adus zâmbetul pe față. Am întrebat-o mai multe detalii despre cum pot beneficia de premiu și mi-a spus că ei se ocupa de materialele necesare și manoperă, eu trebuie doar să las apartamentul gol.

Self storage -un concept nou în Romania

Renovarea avea să înceapă în câteva zile așa că am pornit în căutarea unei soluții în vederea eliberării apartamentului. Am apelat și de această dată la internet și am descoperit LaDepozit, o firmă specializată ce oferă servicii de self-storage, un concept nou în Romania, dar care se bucură de un real succes. Practic reușești să depozitezi tot ce ai nevoie ,atunci când ai nevoie, în spații moderne, curate și sigure la care ai acces doar tu, oricând vrei. Închirierea se face pe o perioada de minim o luna însă poti renunta mai devreme la contract daca nu mai ai nevoie de servicii de închiriere.

Am intrat pe site-ul ladepozit.ro și am solicitat o ofertă de preț pentru închirierea unor spații de depozitare pentru mobilă, electronice, electrocasnice cât și pentru depozitarea unor bunuri personale precum haine, jucării, vesela. Am primit rapid oferta și sincer m-am convins este ce am nevoie însă am vrut îi mai întreb câteva detalii despre extra servicii oferite contra cost. Aveam nevoie neapărat și de mașină pentru transportul bunurilor cât și de câteva persoane care ajute le ambalez și le transport în deplina siguranță. I-am contactat telefonic la numărul de telefon disponibil pe site +40371713376 și le-am adresat toate întrebările . Mi-au spus inclusiv care ar fi varianta cea mai accesibilă pentru mine și am căzut de comun acord asupra termenilor contractului de închiriere.

Container 14 mp pentru mobilă și electrocasnice

Am fost întrebată despre numărul de camere ale apartamentului și fiind vorba despre un apartament cu două camere am închiriat două containere de 14 mp. În primul container depozitare voi depozita mobilierul din apartament. Am fost asigurata mobila fi aici păstrată în condițîi optime, nu se distruge sau umple de praf , așa cum sigur s-ar fi întâmplat dacă ar fi rămas în apartament în timpul renovării. În plus am avut mare noroc pentru că m-au ajutat la transportul și manipularea acesteia, nu m-aș fi descurcat singură și așa au adus-o în deplină siguranță în containerul închiriat.

Pentru electronice și electrocasnice am optat tot pentru un container depozitare, cu aceeași suprafață. Nici nu vreau gândesc cum ar fi fost daca fi lăsat toate electronicele și electrocasnicele în apartament. Daca ar fi intrat praful în ele sigur am fi fost nevoiți investim alti bani în aparate noi , bani pe care nu îi avem momentan alocați pentru așa ceva. Toate aparatele electronice și electrocasnice sunt în siguranță aici, nu am niciun fel de dubiu.

Boxă depozitare 4,8 mp pentru depozitarea lucrurilor personale

Chiar dacă am reușit să ambalez în cutii și în saci hainele, jucăriile ,actele , detergenții, vesela, tot aveam nevoie de un loc pentru a le depozita, tot aveam nevoie de un loc unde sa le despozitez.  Pentru toate aceste lucruri personale am închiriat o boxă depozitare la care  nu voi apela foarte des în perioada următoare.

Ce îmi place la serviciul de self storage de LaDepozit?

Îmi place foarte mult faptul că pot să am acces oricând vreau cu ajutorul unei aplicațîi de pe telefon. Încui, descui când vreau și știu că lucrurile mele se află în siguranță, fiindcă absolut toate spațiile sunt monitorizate video și unele din ele au și alarmă. Singura cheie se află la mine iar ușile sunt prevăzute cu incietoare dulbă. Chiar daca am plătit în plus pentru alarma consider atunci când ai lucruri de valoare la care tii este foarte important le știi în siguranță.

Toate spatiile de depozitare de la LaDepozit sunt amplasate în zone foarte bune din București, la care ai acces facil cu mașină sau cu duba . Astfel poți încarci și descarci marfa pe care dorești o depozitezi fară dureri de cap.

Acum toate bunurile mele sunt depozitate în siguranță și am lasat apartamentul gol pentru renovare pot îmi fac linistită planuri pentru perioada următoare. Am mai păstrat în bagaje doar câteva haine și lucruri personale cu care urmează plec într-o buna meritată vacantă.

Când voi întoarce voi găsi și apartamentul renovat și îmi voi putea recupera tot ce am depozitat la LaDepozit de îndată ce voi vrea iau toate lucrurile acasă. Cine ar fi zis renovarea apartamentul se poate fară bătăi de cap? Datorita serviciului de self storage am avut mai mult spațiu pentru o viață fără griji și ne-am putut bucura de o perioada minunata din viață noastră.

Acest articol participă la proba 10 din SuperBlog 2022.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *