Scenariu de nuntă, la Golden Tulip Times

Nu-mi vine sa cred cat  de repede trece timpul. Au trecut 10 ani de cand am terminat liceul si prietena mea cea mai buna Corina a decis sa se mute in Bucuresti.Tin la ea ca la o sora si trebuie sa recunosc ca mi-a lipsit foarte mult in toti acesti ani, chiar daca am mai vorbit la telefon si ne-am vizitat de cateva ori tot am simtit ca relatia noastra de prietenie nu a mai ramas la fel. Ajunsesem sa cred ca m-a uitat defintiv pana intr-o zi cand a venit in vizita si ni l-a prezentat pe viitorul ei sot si ne-a intrebat daca dorim sa le fim parinti spirituali pentru ca ei se vor casatori in curand. Nu mi-a venit sa cred ca s-a gandit la noi ca sa-i nasim!

Vai ce mare bucurie, ce onoare pe capul meu sa pot sa cunun un cuplu atat de frumos!Am acceptat fara nicio ezitare si ne-am apucat impreuna sa facem planuri pentru organizarea nuntii perfecte.

Corina e o persoana foarte pretentioasa si am ales cu grija toate detaliile ca sa fie multumita si fericita pe deplin in cea mai importanta zi din viata ei.

Un rol foarte important in organizarea nuntii perfecte il reprezinta locatia unde se desfasoara nunta.

Din toate localurile de nunta din Bucuresti am decis ca cel mai potrivit local pentru organizarea nuntii perfecte este Restaurantul Good Old Times din cadrul hotelului Golden Tulip Times. Un local foarte frumos situat in zona centrala a Bucurestiului pe unul dintre cele mai frumoase bulevarde din capitala Bd. Decebal.

Dupa o singura vizita la Restaurantul Good Old Times Corina si sotul ei au plecat super incantati de locatie, de servicii si preturi si au stabilit data, meniul, aranjamentele  fara sa mai stea prea mult pe ganduri. Au capatat incredere inca de la inceput in personalul specializat si foarte gentil.

A venit ziua cea mare in sfarsit si ce a urmat pare rupt din povesti.

Restaurantul impecabil aranjat, servire ireprosabila, mancarea extraordinar de buna,totul absolut perfect.

Toata lumea a dansat si s-a simtit bine pana in dimineata urmatoare. Dj-ul profesionist recomandat de hotel si-a facut treaba foarte bine, fumul carbonic, globul de lumini, artificiile au facut furori cand s-a dansat valsul mirilor si nasii bineinteles si-au facut intrarea asa cum se cuvine pe ring.

Programul artistic format din dansatori profesionisti au incins si mai tare atmosfera si implicit ringul de dans. Mirii s-au distrat toata noaptea fara sa-si faca griji cu privire la nunta organizatorii au avut grija sa se ocupe de fiecare detaliu in parte si sa nu ii deranjeze cu probleme in noaptea lor.

Si pentru ca inclusiv noi nasii si multi invitati au venit la nunta din Provincie mirii nostri dragi au inchiriat la Hotel Golden Tulip Times 4* camere pentru toti invitatii care au dorit sa ramana peste noapte in Bucuresti.Camerele sunt moderne, au acces Internet wireless, aer condiționat, cablu TV și minibar.

O nunta reusita din toate punctele de vedere, miri frumosi, nasi frumosi si o locatie de vis cum numai in povesti s-a mai pomenit!

Pentru o nunta reusita apelati cu incredere la Restaurantul Good Old Times din cadrul hotelului Golden Tulip Times!

 

Acest articol participa la SuperBlog 2015!

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *