Scaune de birou pentru performante mai bune

Scaunul de birou este deseori un aspect ce nu este luat in considerare de ,majoritatea. Asta pana cand incep sa apara probleme, la nivelul lombarei si durerile devin insuportabile.

Un scaun birou poate face diferenta dintre o zi de munca confortabila si una agonisitoare.

Eu am invatat asta pe pielea mea. La inceput, nu am dat importanta acestui aspect, dar dupa cateva luni de stat ca pe ace, am decis sa achizitionez un scaun birou confortabil.

Imi doream un scaun de birou eficient, dar nu dispuneam de foarte multi bani pentru a face o investitie de genul.

Dar, dupa cateva click-uri pe internet, am descoperit site-ul celor de la Scaune-online.ro.

Am fost foarte multumit de ceea ce am gasit. Site-ul pune la dispozitie scaune birou de calitate, pentru toate necesitatile.

Am ales un scaun de birou Golf, de culoare albastru, foarte convenabil din punct de vedere financiar, iar calitativ avea sa fie mai mult decat ma asteptam.

Materialul scaunului, este din stofa iar baza si manerul din polipropilena. Acest scaun este adjustabil fiind dotat de un maner sub sezutul scaunului, prin care se stabileste inaltimea dorita.

Mecanismul este actionat printr-un piston cu gaz.

Dimensiunile acestui scaun sunt ideale pentru oricine, deoarece are o intaltime de 102-116 cm, pe o latime de 46.5 cm, mai mult decat suficient.

Un scaun de birou este cheia succesului, pentru toti cei care doresc ca durerile de spate sa nu le afecteze activitatea la locul muncii.

Nu este de mirare ca toate marile companii, pun la dispozitie astfel de scaune angajatiilor.

Importanta unei pozitii corecte la birou este la fel de importanta precum munca in sine.

Recomand produsele celor dela Scaune-online.ro, persoanlor ce doresc comoditate la locul de munca, dar si pentru cine doreste o experienta mai placuta acasa, in fata PC-ului.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *