Sarbatorile si retelele sociale

Uite ca au trecut sarbatorile si ca in fiecare an retelele sociale au fost pur si simplu pline. Pe messenger pe Facebook, pe Instagram au curs urarile si mesajele de bine ca la robinet!

Poze cu brazi, cu copii fericiti care il asteapta pe Mosu, cu cadouri care mai de care. Poze din vacante, de la ski, de la piscina sau chiar si de la mare, toate acestea au fost prezente pe retelele sociale in aceasta perioada.

Poate ca unele persoane considera ca multi pun poze ca sa se laude cu viata lor frumoasa, cu locurile pe care le viziteaza, cu familia lor perfecta. Daca ma intebati pe mine insa eu o sa va spun ca nu ma deranjeaza sa vad postarile prietenilor,dimpotriva! Imi place sa vad cum lumea e fericita si sa vad si eu peisaje din tari indepartate. Poze din calatorii imi plac cel mai mult deoarece visez cu ochii deschisi ca voi ajunge si eu intr-o buna zi pe acele meleaguri. Uneori acele poze ma inspira sa scriu sau ma indruma sa le vizitez si eu. Le trec rapid pe un wishlist de viitor si trec mai departe in viata de zi cu zi.

Despre pozele cu copilasi ce as putea sa spun? Ador copiii, iki iubesc iar zambetele de pe fetele lor nu cred ca deranjeaza pe nimeni. Pe mine in niciun caz.

Despre comentariile rautacioase pe baza acestor poze si pe baza urarilor mult uneori mult prea multe nu vreau sa comentez. AU fost intr-adevar uneori prea multe si s-a intamplat sa primesc aceeasi urare de la multe persoane, dar se intampla, nu toti suntem mesteri in compuneri. A fost mai greu sa le raspund tuturor la urari, pentru ca asa e frumos.

Zilele acestea urmeaza sa vina Sf Ion si urarile vor fi din nou pe retelele sociale. Sa inceapa urarile si buna dipozitie. Asteptam poze, impresii si detalii din vietile voastre pe retelele sociale asa mai vedem si noi ceilalti aflati la departare cum o mai duceti si pe unde mai sunteti.

La multi ani tuturor sarbatoritor si un an nou mai bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *