S.O.S. mi s-a stricat aerul conditionat!

De cateva luni bune am fost nevoita sa ma intorc la serviciu dupa 3 ani de zile in care am facut pauza fiind in concediu de crestere copil cu cei 2 copii ai mei. Trebuie sa recunosc ca nu mi-a fost deloc usor sa ma intorc, pana in ultima clipa am tot sperat la o minune ca sa mai raman acasa pana face cel mic 2 ani. M-am simtit putin vinovata ca cu cel mare am stat 3 ani si cel mic doar 1 an insa nu puteam nici sa risc sa raman fara loc de munca.

Adaptarea la noua mea viata cu job si cu doi copii mici nu a fost deloc usoara. Pot spune ca inca mai caut acel echilibru dintre viata personala si familie si din ce in ce mai mult simt tot mai mult ca nu o sa il gasesc niciodata. Cu toate astea trebuie sa recunosc ca faptul ca m-am reintors la serviciu m-a facut sa realizez ca sunt o norocoasa ca am un job curat, nu ma ploua, nu ma ninge, nu lucrez in conditii grele si nu exista riscul sa ma accidentez si din punct de vedere financiar imi este mai bine acum. Munca la birou poate fi foarte obositoare insa fata de alte joburi este o munca mai usoara din punct de vedere si mult mai confortabila dataorita faptului ca in ziua de astazi majoritatea firmelor care se respecta detin cel putin un aer conditionat. Eu la inceput nu puteam sa suport aerul conditionat mai ales vara  insa de cand m-am intors la serviciu l-am folosit zilnic, iarna pe caldura pentru ca centrala termica nu mai facea fata iar acum vara pentru a avea parte de racoare.  In ultima vreme cand sunt temperaturi foarte ridicate aproape toti clientii care ne calca pragul tin sa ne sublinieze faptul ca suntem niste norocosi ca avem aer conditionat. Saptamana trecuta insa, cand mercurul din termometre arata peste 35 de grade ceva i s-a intamplat aparatului de aer conditionat de la mine de la birou si am avut nevoie urgent de un service aer conditionat.

S.O.S. mi s-a stricat aerul conditionat!

aer cond

Cand am ramas fara aer conditionat la birou si temeperatura a inceput sa creasca brusc in birou nu am stiut la cine sa apelez si brusc nu am mai putut sa imi desfasor activitatea. Chiar daca apartul de aer conditionat al colegei mele inca functiona aceste numai facea fata si trebuia sa luam urgent masuri. Un client care se afla in agentie ne-a recomandat www.reparaacasa.ro povestindu-ne ca recent a patit ceva asemanator si a apelat Repara Acasa o firma specializata care se ocupa de service aer conditionat si ei vor stii cu siguranta ce au de facut. Nu am mai stat pe ganduri si am apelat la Contact Repara Acasa iar problema noastra a fost remediata rapid si sigur iar costul pentru reparatie si igenizarea a fost unul accesibil. Din acea zi am realizat cat de important este aerul conditionat de la serviciu si recomand tuturor sa isi monteze un aparat de aer conditionat pentru a putea sa isi desfasoare activitatea in conditii optime. Daca nu stiti la cine sa apelati pentru montarea sau remontarea aparatului de aer conditionat, pentru verificare si completare cu freon sau pentru revizia aparatului de aer conditionat va recomand cu incredere Repara Acasa pentru ca sunt sigura ca ei sunt cei mai buni si au fost adevarati profesionisti atunci cand am avut nevoie de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *