Rodd – solutia pentru un ten curat, lipsit de pete

Ritualurile de ingrijire din fiecare seara presupun zeci de produse utilizate atat pentru curatare, cat si pentru protectie sau actiuni asupra unor probleme. Totusi nu de fiecare data acestea au efectele scontate si tot acest proces este in zadar, pentru ca acneea tot este deranjanta si petele pigmentare nu dispar de pe ten. Din acest motiv cei de la rodd.ro au in gama produse ce combina puterea farmaciei, cu extracte esentiale din ceea ce ofera natura, care te pot ajuta cu privire la aceste aspecte si nu numai.

Fiecare produs este atent creat dupa formule proprii si dupa testari indelungate in urma carora si-au dovedit eficienta. Gama de produse este vasta, centrata pe diferite probleme. Un singur produs poate ajuta cu privire la acnee sau pete. Trebuie doar sa incerci ceea ce este potrivit pentru tenul tau. In loc sa utilizezi 5 creme diferite, fara sa ai rezultate vizibile, poti opta pentru un singur produs care actioneaza din mai multe parti.

Alege produsele care aduc beneficii tenului tau

Aceste creme pentru acnee si pete au ingrediente specifice, fiecare avand rolul sau. Maceratul uleios de crin alb ajuta in vederea estomparii efectelor imbatranirii si a altor efecte, in combinatie cu olivemul care ajuta la difuzia in profunzime a celorlalte ingrediente, lucreaza pentru a diminua petele pigmentare. Alaturi de acestea, crema anti-pete Rod mai contine si hidrolat de trandafir, vitamina E, apa si altele.

Orice aspect neplacut al tenului precum petele sau chiar parti mai aspre, poate fi corectat cu ajutorul acestei creme pe care o poti gasi la rodd.ro. Este potrivit chiar si pentru tenul sensibil, pentru ca olivemul este hipoalergenic si are un rol important in componenta produsului.

Aceasta crema poate fi utilizata chiar si de doua ori pe zi. Gatul nu trebuie ignorat, pentru ca si el poate intampina probleme de acest gen, deci este un produs pe care il poti utiliza in mod normal, ca substitut al cremei de zi, dar care aduce beneficii majore pielii tale.

Alaturi de aceasta sunt disponibile si alte creme hidratante sau anti-acnee, precum si cicatrizanta. Poti accesa site-ul pentru a vizualiza toate produsele disponibile si pentru a alege ceea ce ti se potriveste. Poti comanda chiar si din categoria de pachete pentru a beneficia de doua sau chiar trei produse, la preturi avantajoase.

Pentru plasare de comenzi si alte informatii poti suna la numarul 0747 177 099 sau poti trimite un e-mail la adresa office@rodd.ro.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *