Review sapun crema lichid Dove

Sautare,

Acum ceva vreme va anuntam prin intermediul retelei de socializare Facebook ca am fost selectata de catre BuzzStore sa testez sapunul crema lichid Dove.

Dupa scurt timp am primit acasa minunatul colet #buzzdove de la Buzzstore si a inceput imediat testarea minunatului sapun crema lichid cu 1/4 crema hidratanta.

colet

Coletul #buzzdove a fost format din :

3 x sapun crema lichid Dove de 250 ml . 1 pentru mine si 2 sapunuri care au ajuns la 2 prietene;

1 x rezerva sapun lichid crema de 500 ml;

1 x prosop Dove;

5 x brosuri prezentare gama Dove pentru prietene;

1 x ghid de buzz

Cele 2 sapunuri impreuna cu brosurile au ajuns la 2 prietene care s-au bucurat si ele de eficacitatea minunatului sapun crema Dove in timp ce rezerva si cel de-al treilea sapun si prosopul au ramas in familie si s-au alaturat cu succes la celelalte produse Dove aflate in dotare.dove

Acum la final de testare va pot spun ca atat eu, cat si pietenele mele si familia mea suntem pe deplin multumiti de acest minunat produs.

stef

Ce-mi place cel mai mult la Sapunul Crema lichid Dove

Imi place foarte mult calitatea acest sapun cu 1/4 crema hidratanta. In urma utilizarii acestui sapun, pielea ramane curata, catifelata, fina  si cu un miros delicat.

Imi place mirosul delicat de vanilie , consistenta cremoasa si economica si nu in ultimul rand imi place foarte mult prezentarea acestui sapun, pompita dozatoare care permite urilizarea acestuia usor si curge exact cantitatea necesara de sapun, fiind usor de utilizat chiar si de copii.

sapun

Temenul de valabilitatea a acestui sapun ca si celelalte produse este de 12 luni de la deschidere iar pretul unui astfel de produs este foarte accesibil. Merita toti banii!!!!

In concluzie acum la final de testare pot sa va spun ca sunt foarte bucuroasa ca am descoperit acest sapun crema lichid Dove, ca il ador si cu siguranta il voi mai cumpara.

Recomand cu drag!

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *