Review detergent Persil Deep Clean

Am spus DA provocării BUZZStore și Ask Team Clean RO  și am testat detergentul Persil Deep Clean capsule 4 în 1 si detergent lichid Persil Active Gel Universal pentru rufe albe.

Ambele variante de detergent sunt extraordinar de bune, cu ajutorul lor am reusitsă  scot cu succes petele de pix și  deciocolată de pe tricourile copiilor de la școală.

Îmi  place foarte mult acest detergent deoarece îndepărtează  petele cu ușurință, reîmprospătează masina de spalat iar rufele sunt curate și au un miros de prospețime fără să mai fie nevoie de balsam. Recomand cu drag acest detergent tuturor celor care își doresc un detergent foarte bun accesibil la preț.

Am împărțit zilele trecute și cele 10 mostre primite pentru prieteni și toți cei care le-au primit mi-au spus la unison ca sunt foarte mulțumiți de produs și ca îl vor cumpăra.
#BUZZNewPersil, #NextGenClean, #DeepClean

Persil Deep Clean -ajutorul de nădejde pentru rufe albe impecabile

Spălarea hainelor albe nu a fost niciodată ușoară însă cu noul detergent Persil Deep Clean, rufele sunt curate si împrospătate. Deoarece am spus Da provocarii BUZZStore si Ask Team Clean. În plus curăță și cuva mașinii de spalat și ne scapă de mirosurile neplacute din cuva mașinii de spalat.

Detergentul Persil Deep Clean este o opțiune promițătoare pentru spălarea hainelor albe. Acesta este conceput pentru a oferi o curățare eficientă și împrospătare pentru rufe. Datorită formulei sale avansate, acest detergent poate ajuta la îndepărtarea petelor și a murdăriei persistente de pe haine.

Un alt avantaj al detergentului Persil Deep Clean este că poate curăța și cuva mașinii de spălat. Cu timpul, în cuva mașinii de spălat se pot acumula reziduuri de săpun, mucegai sau alte impurități care pot duce la mirosuri neplăcute. Detergentul Persil Deep Clean poate ajuta la îndepărtarea acestor reziduuri și la eliminarea mirosurilor nedorite, astfel încât mașina ta de spălat să fie curată și proaspătă.

Înainte de a utiliza noul detergent, este întotdeauna recomandat să verifici instrucțiunile de pe ambalajul acestuia. Acestea vor oferi informații detaliate despre dozare, temperatură și alte recomandări specifice pentru obținerea celor mai bune rezultate.

De exemplu pentru utilizarea capsulelor 4 în 1 Persil Deep Clean se recomandă întotdeauna introducerea inițială a capsulelor în mașina de spălat și abia mai apoi a rufelor. O capsulă Persil este suficientă pentru un ciclu de spălare  însă mașina de spălat nu trebuie să fie plină pentru eficientă maximă. Eu am folosit acest detergent și la program scurt și am fost foarte mulțumită de rezultat.

Ați încercat noul detergent Persil Deep Clean pentru rufe albe? Ce părere aveți despre el?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *