Review condimente lichide pentru marinare de la Vegeta

Salutare,

A venit momentul sa impart cu voi cateva impresii despre condimentele lichide de la Vegeta.

Acum la final de campanie organizata de Buzzstore in colaborare cu  Vegeta o sa va explic in cateva cuvinte si cu ajutorul catorva fotografii cum a decurs totul.

Sa incepem cu inceputul. In urma cu aproximativ 2 luni de zile am primit acasa prin curierat un colet de la Buzzstore. Coletul continea cate un plic din cele 5 sortimente pentru marinare lichide de la Vegeta pe care eu le-am testat de-a lungul campaniei cat si cate 2 plicuri de condimente lichide pentru marinare pentru inca 10 prieteni, in total 25 de plicuri cu delicioasele si ingenioasele condimente de la Vegeta. In plus am primit ghidul Buzzstore, pliante si carnetele cu magnet pentru prieteni si pentru mine.

Zilele ce au urmat am testat rand pe rand fiecare condiment lichid pentru marinare si mi-am bucurat familia si prietenii cu preparate din carne absolut delicioase.

Frigarui de pui la gratar cu condiment lichid cu usturoi pentru marinare Vegeta

Copanele de pui la disc cu condiment lichid Barbeque pentru marinare Vegeta

Pulpe de pui la cuptor cu condiment lichid cu bere pentru marinare Vegeta

Aripioare picante la tigaie cu condiment lichid picant pentru marinare Vegeta

Cum se utilizeaza?

Este foarte simplu de utilizat. Se agita continutul plicului inainte apoi se adauga peste carnea spalata si curatata in prealabil si se lasa la marinat timp de 30 de minute.

Concluzia dupa aceste zile in care am savurat mancare absolut delicioasa este ca indiferent daca preparam carnea la gratar, la grill, la cuptor sau la tigaie condimentele lichide pentru marinare de la Vegeta fac minuni. Este nevoie de doar 30 de minute pentru a se marina carnea insa rezultatul este incredibil, carnea este frageda, suculenta si foarte gustoasa in urma folosirii acestor condimente.

Recomand aceste condimente intregii familii!

Cei 10 prieteni ai mei care au primit de la mine 2 plicuri de condimente lichide pentru marinare, un pliant si cate un magnet de frigider au fost foarte incantati si mi-au multumit pentru acest cadou minunat care a fost posibil datorita campaniei de testare organizata de Buzzstore si Vegeta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *