Review carte Marea carte cu povesti de noapte buna

Buna seara,

In sfarsit mi-am facut putin timp ca sa scriu cateva impresii despre o frumoasa carte cu povesti de noapte buna pentru pitici. Am primit-o in urma cu putin timp de la Editura All si trebuie sa recunosc ca a fost si este foarte apreciata de copii.

Se numeste Pixi- Marea carte cu povesti de noapte buna

A fost tradusa de catre Monica Livia Grigore din limba germana si apartine Editurii Galaxia Copiilor.

Copiii mei adora aceasta carte iar Bunica si-a intrat imediat in rol si le citeste nepotilor in fiecare seara cate o povestioara frumoasa si captivanta.

IMG_20170503_220002.jpg

Cartea Pixi – Marea carte de povesti de noapte buna contine 61  de povestioare scurte pentru copiii nazdravani care nu au rabdare sa asculte si sa stea cuminti vreme indelungata. Aceste frumoase povestioare sunt foarte frumos ilustrate fiind foarte atractive pentru copiii curiosi si dornici de mici aventuri inainte de a merge la culcare.

IMG_20170503_220137.jpg

Ce imi place foarte tare la aceasta carte pe langa continutul interesant si de buna calitate cat si copertile cartonate frumos colorate, hartia lucioasa si de buna calitate care rezista foarte bine in timp.IMG_20170503_220220.jpg

In aceasta carte sunt sigura ca veti gasi cel putin o poveste preferata de cei mici. Povesti cu si despre luna,povesti cu personaje interesante, nu fac altceva decat sa le atraga atentia celor mici si sa ii faca sa indrageasca cartile.

Consider ca este foarte important ca cei mici sa fie invatati inca de la varste fragede cu cartile astfel incat sa invete sa le iubeasca si sa „invete carte”.

IMG_20170503_220606Nu degeaba se zice „Ai carte, ai parte!” Cartile sunt parte din viata noastra si fara ele viata ar fi pustie si lumea nu ar mai stii sa traiasca frumos.

O carte ce nu ar trebui sa lipseasca din nici o biblioteca pentru copii este si aceasta carte „Marea carte cu povesti de noapte buna” care este o comoara la casa omului.

Copiii mei au deja o povestioara preferata se numeste Salvati-l pe Tom puiul de balena! . Voi le cititi piticilor povestioare inainte de culcare? Daca da, ce povestioare adora cei mici?

Va doresc Vise placute alaturi de Pixi dragi copii, parinti, bunici!

Diana Ion

Avem si noi cateva carticele Pixi, dar sunt mititele, contin doar o poveste. Sigur le voi lua si eu fetelor cartea aceasta, astfel le voi citi in fiecare seara o alta poveste si vor adormi tare incantate!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *