Primăvara începe cu MarketOnline și Rohnson!

Şi …….gata curăţenia de primăvară! Cât de simplu a fost de această dată o finalizez, dacă ar fi fost mereu aşa…..cât de uşoară ar fi fost viaţa mea!

Totul s-a schimbat când l-am întâlnit pe el şi mi-a făcut cu ochiul şi m-am gândit -l iau la mine acasă!

Nu refer la soţul meu, cu el e cu totul altă poveste, ci la aspiratorul meu Rohnson Aquatech R144 ,un uriaş care îmi face viaţă mai uşoară zi de zi.

Încă din prima zi de când l-am adus acasă mi-a îndeplinit cea mai arzătoare dorinţă, aceea de a scapa de praf şi de părul de animale! Nici nu va puteţi imagina cât de mult urăsc praful, îl visam şi noaptea urmăreşte şi se instalează confortabil pe mobilă în timp ce eu nu puteam face nimic ,nemernicu’ se credea la el acasă! Iar de părul de căţel nici numai vorbesc! Îmi sunt tare dragi animalele iar când primeşti cadou de nuntă de la mama soacră două căţeluşe simpatice de apartament, nu poţi face altceva decât spui – Sărumâna şi  promiţi solemn vei avea grijă de ele, mai departe…..se descurcă Luisa doar e femeie descurcăreaţă !

Ajunsesem la un moment dat urăsc covoarele care atrăgeau ca un magnet părul de căţel şi murdăria. Iar aspiratorul cel vechi era atât de bun…..de aruncat, pentru lua praful de pe jos şi îl aşeza pe mobilă, în plus de asta ajunsesem să fiu cea mai simpatică vecină, toţi urau nu puteau doarmă din cauza mea.

Îmi aduc aminte perfect curăţenia de Crăciun când m-am gândit dau casă cu susu’ în jos şi curaţ fiecare colţişor al casei. Nu mi-a venit cred cât păr de căţel a putut să existe în casa mea, în covoare, în haine, în perne de parcă nu am făcut curăţenie în viaţa mea, zău îmi venea învăţ căţeii zboare de la etajul 3 sau le fac frumos bagajul şi îi trimit la mama soacră îi facă şi ei viaţă frumoasă! Am luat aspiratorul şi am încercat aspir părul însă fără niciun rezultat. Am încercat perii covoarele, le matur, am scos sacul de la aspirator îl golesc cu gândul poate e prea plin şi din acest motiv nu merge aspiratorul. Cea mai proastă inspiraţie cu sacul, nu am reuşit fac altceva decât umplu din cap până în picioare de praf şi devin motiv de glume şi voie bună, căci soţul meu împreună cu o gaşcă de prieteni plecaţi în străinătate, care veniseră de sărbători acasă, tocmai intrau pe uşă, imi venea să intru în pământ de rusine. Atunci am realizat am nevoie urgentă de un alt aspirator, dar de data aceasta de un aspirator profesional.

Noroc cu magazinul MarketOnline.ro , căci am văzut pe internet de curând o ofertă irezistibil de avantajoasă cu reduceri de până la 50% şi cu transport gratuit încât nu am putut rezist tentaţiei şi am intrat imediat pe site.

Nu am mai stat pe gânduri când am văzut  reduceri aspiratoare considerabile, dat fiind situaţia fragilă în care aflam şi am început citesc cu atenţie caracteristicile produselor şi aleg acel produs care mi satisfacă nevoile şi mă facă fericită. Tehnologie invatoare de filtrare prin apă, nivel zgomot scăzut 82dB, putere 1400 W, filtru HEPA lavabil care reţine aproape în totalitate particulele de praf, 5 perii pentru aspirare, perie pentru aspirare umedă, perie pentru aspirare uscată, perie în formă de T, perie rotundă şi dispozitiv pentru colţuri, recipient de colectare încăpător de 15 litri, consum redus de curent doar 1550 W, toate acestea m-au convins aspiratorul multifuncţional Rohnson AquaTech R144 este ideal pentru mine şi pentru sănătatea familiei mele.

Am scris acest articol pentru prima probă din cadrul Spring SuperBlog 2016.

 

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *