Prietenul la nevoie se cunoaste!

Zilele trecute am ajuns in vizita pe la prietena mea Andreea pe la Bucuresti. Ca si mine, Andreea are doi copii mici apropiati de varsta care ii ocupa aproape tot timpul. Sotul ei este plecat de cateva luni bune in strainatate , parintii si socrii locuiesc in Provincie la zeci de kilometri distanta de Capitala asa ca trebuie sa se descurce singura cu absolut toate problemele care apar in fiecare zi.Prietena mea m-a primit cu bratele deschise mai ales ca stie cat imi sunt de dragi copiii si ca isi poate vedea linistita de treaba in timp ce copii ei stau in grija mea.

Mi-a facut placere sa ma joc cu cei doi micuti pe care ii iubesc foarte mult si am asteptat alaturi de ei ca Andreea sa isi termine treaba urgenta sa mai stam si noi de vorba ca intre fete ca altadata. Dupa putin timp insa Andreea a venit in camera plangand si cerundu-mi disperata ajutorul. Saraca tremura si plangea si n u isi putea stapani lacrimile sa imi spuna mai repede ce s-a intamplat. I se stricase masina de spalat ! Cred ca acest lucru este cosmarul cel mai urat prin care poate trece o femeie in ziua de astazi, mai ales pentru o femeie care are si copii mici in grija.

Am incercat sa o linsistesc si i-am promis ca ma voi ocupa personal sa gasesc o firma care se ocupa cu reparatii masini de spalat Bucuresti , ca voi avea grija sa rezolvam cat mai rapid aceasta problema impreuna, ca doar pentru asta sunt prietenii.

Nu am mai stat pe ganduri si am gasit rapid un service masini de spalat specializat si am descoperit Master Service.

service masina de spalat bucuresti

In urma unui singur telefon la service problema prietenei mele parea ca si rezolvata. Specialistii de la service mi-au garantat ca vor repara in timp util masina de spalat si costurile reparatie vor fi foarte mici.

Din fericire totul a decurs ca la carte. O echipa de specialisti s-a deplasat la domiciliul Andreei ,au identificat problema rapid si simplu si ne-au spus ce piese trebuiesc inlocuite. Dupa ce  au inlocuit piesele respective masina de spalat a Andreei a inceput sa fie functionala din nou si problema a fost remediata cu succes.

Am fost foate bucuroasa sa o vad pe Andreea ca zambeste din nou si m-am bucurat ca am putut sa ii fiu de folos la tocmai atunci cand avea mai mare nevoie de ajutor. Prietenul la nevoie se cunoaste iar prietenia adevarat rezista peste ani si ani!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *