Presele manuale de real ajutor, in viata de zi cu zi!

In ultima perioada tot mai multe persoane juridice apeleaza la ajutorul acelor masinarii care le fac viata mai usoara zi de zi, ma refer aici la  presele manuale cu ajutorul carora castiga timp si bani si scapa de probleme pe termen lung.

De exemplu aceasta presa manuala pentru deseuri de dimensiuni reduse, usor de mutat si de folosit. Este buna pentru a compacta carton, folie de plastic sau hartie.

Daca detineti un magazin, hotel, restaurant, va recomand sa  achizitionati aceasta presa manuala pentru deseuri care reduce volumul deseurilor intre 50 si 70 % si este potrivita pentru domeniul vostru de activitate si va ajuta in activitatea zilnica pentru a salva spatiu si timp pretios.

De unde puteti achizitiona prese manuale de calitate la preturi mici?

Cu siguranta o presa manuala poate fi de un real folos atunci cand ai afacerea ta si ar trebui sa va grabiti sa va cumparati una daca nu aveti deja. In caz ca va intrebati unde puteti gasi una de calitate superioara si la pret accesibil va pot face chiar eu o recomandare AweCompactors , firma care importa si distribuie in Romania echipamente produse de firmele germane Bergmann si H&G, firma austriaca Wagner si firma irlandeza MACFAB. Aceste echipamente sunt folosite cu succes  pentru prelucrarea si compactarea deseurilor. Datorita acestor produse ne putem bucura cu totii de un mediu curat, igienic si sanatos si in plus se vor reduce consistent costurile cu managementul deseurilor.

Cu o experienta de peste 10 ani, AweCompactors va ofera compactoare desuri, prese balotat, tocatoare si perforatoare, compactoare EPS de calitate la preturi accesibile. Marile magazine precuzine precum KauflanD, Billa, Leroy Merlin, Ikea cat si Danone plus multi altii ,  au apelat deja la specialistii de la AweCompactors. Tu ce mai aatepti?

Cand ai afacerea ta nu e mereu usor sa te descurci cu gestionarea deseurilor. Din acets motiv irti recomad sa apelezi cu incredere la solutii moderne de managament al deseurilor cu ajutorul echipamentului potrivit. Poti intra in contact cu AweCompactors prin intermediulul adresei de email: office@awecompactors.ro , telefonic la numarul de tel: +40.21.430.30.92 sau direct la sediul situat in str. Splaiul Unirii, nr.12, bl B6, ap 48, București, sector 4.

Sper ca vam fost de folos cu aceste date si ca le veti folosi in curand pentru o viata sanatoasa si  un mediu curat!

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *