Pregătiți de sezonul rece cu Decathlon

Vremea rece s-a instalat deja la noi în tara și a trebuit sa ne echipam corespunzător ca să nu ne între frigul în oase. Nimănui nu ii place frigul cu siguranță însă nu ne putem baricada în case și să nu mai ieșim până se face primăvara. Din fericire însă putem să ne bucuram în continuare de sport și de ieșiri în aer liber dacă avem echipamentul corespunzător. Și de această dată apelez cu încredere la magazinul meu preferat cu articole sportive pentru întreaga mea familie. Nu ați ghicit magazinul? Ei bine, Decathlon este întotdeauna prima mea alegere și o să vă spun și de ce. În primul rând nu știu dacă voi ați văzut colecția de toamnă de la Decathlon, eu una am vazut-o și m-am îndrăgostit de ea. Și acum Decathlon ne uimește cu preturi mici, calitate superioară și bun gust. Nu mă credeți? Haideți să vă arăt în continuare numai câteva dintre produsele care le-am adăugat în coș din colecția de toamnă pentru copiii mei. Îmi plac foarte mult lucrurile pentru copii și aleg pentru ei întotdeauna cele mai bune produse și știu că articolele sportive din acest magazin nu m-au dezamăgit niciodată și sper din suflet să nu îmi schimb niciodată părerea.

În ultima perioadă am optat să fac cumpărături online. Situația actuală din țară nu ne permite să mergem atât de des în magazinele fizice cum ne-am fi dorit și în plus este mult mai confortabil să facem shopping din confortul propriului cămin. Ce îmi place la Decathlon este că și mărimile se potrivesc și nu îmi fac griji că aș putea să greșesc mărimea.

Acum vreau totuși să vă arăt ce am ales pentru băieții mei în acest sezon capricios de toamnă.

În primul rând am ales pentru amândoi câte un trening călduros și accesibil . Nu știu voi cum sunteți însă eu ador gama Domyos de la Decathlon. Produsele din această gamă sunt ieftine și foarte bune calitativ. Recomand cu drag pentru că au un raport foarte bun calitate preț.

Am mai ales tot pentru ei și câte o pereche de încălțăminte baieti pentru drumeție, care să le țină de cald și în același timp sa fie și confortabili. Am ales același model pentru amândoi, mărimi diferite, pentru Andrei mărimea 34 și pentru Ștefan mărimea 31. Din punctul meu de vedere este incaltamintea perfecta pentru ce avem noi nevoie in acest sezon.

Am văzut în colecția de toamnă foarte multe produse minunate pentru copii cât și pentru femei și bărbați. Îmi plac foarte multe produse și voi reveni de fiecare dată cu drag și voi completa cu succes garderoba familiei cu piese vestimentare must have în acest sezon.

Eu personal sunt mare fan produse PRIM PRET TEHNIC pentru că sunt accesibile că preț dar sunt și foarte ok din punct de vedere calitativ. Mai exact este vorba despre articolele cu cel mai mic pret aferente fiecărei categorie dedicata unui anumit sport. Chiar dacă aceste produse au cel mai mic preț acestea beneficiază de absolut toate caracteristicile tehnice necesare, astfel încât poți să practici sportul dorit în cele mai bune condiții și în deplină siguranță.

Voi ce alegeți să purtați în acest sezon? Vă plac alegerile făcute de mine pentru băieții mei? Ei sigur vor fi foarte încântați când vom primi comanda, ca și mine și ei sunt fani Decathlon și adoră să poarte îmbrăcăminte și încălțăminte de la acest magazin online care nu ne-a dezamăgit niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *