Pregătiri pentru venirea bebelinei

Timpul trece foarte repede și uite că am ajuns în luna a 6 a de sarcina. Au mai rămas mai putin de 3 luni până la marea întâlnire cu fetița noastră. Băieții sunt cei mai fericiți și mai nerăbdători să vină luna August ,atunci când vom face cu toții cunoștiință cu cel mai mic membru al familiei. Nu pot să spun că nu am emoții, ci dimpotrivă, încerc pe cât posibilul să nu mă stresez,însă în același timp, mă ocup pas cu pas de pregătiri pentru venirea pe lume a bebelinei. Având deja experiență cu 2 copii am încercat pe cât posibil să mă organizez cât mai bine,pentru a mă putea ocupa de toți cei 3 copiii.

Am cumpărat deja pătuțul și câteva hăinuțe de bebeluși, urmând ca luna următoare să cumpăr și căruciorul și să mă ocup și de bagajul meu de graviduță. Despre hăinuțele pe care i le-am cumpărat fetiței vreau să vă vorbesc în cadrul acestui articol.

Știm cu toții cât de importante sunt hăinuțele pentru un nou născut. Calitatea materialelor este primul aspect de care trebuie să ținem cont atunci când cumpărăm hăinuțe pentru bebeluși. În al doilea rând trebuie să alegem hăinuțe cât mai practice, ușor de îmbrăcat și dezbrăcat, hăinuțe fără cusături și etichete care pot zgâria pielea delicată a bebelușului. Recunosc că la primul copil nu am știut toate aceste aspecte și mi-a fost puțin cam greu la început.

Haideți să vă arăt ce hăinuțe frumoase, practice și de calitate am ales de la Danina. În primul rând am ales două body-uri cu mânecă lungă din bumbac inscripționate cu un mesaj interesant. Le-am ales pentru că sunt ușor de îmbrăcat și dezbrăcat datorită capselor și pentru că sunt confecționate dintr-un bumbac de calitate superioară, moale la atingere și delicat cu pielea delicată a unui nou născut.

Am mai cumpărat 2 căciulițe pentru interior și o pereche de pantaloni cu botoșel confecționați din bumbac. Am ales aceste hăinuțe pentru că sunt foarte practice și copilașul se simte foarte bine imbracat lejer, mai ales atunci când se află în casă.

Tot din categoria hainelor din bumbac 100% practice și confortabile am ales și acest costumaș din 3 piese ce conține bluziță, panataloni cu botosel și căciuliță.

În această comandă de la Danina am mai achiziționat 2 salopete de catifea, deosebit de frumoase și practice. Eu personal mă declar fan al acestor salopete pentru bebeluși, am avut și la băieți și voi folosi și la fetiță cu drag. Sunt foarte practice și moi și copilul se simte foarte bine îmbrăcat cu aceste salopete.

Acestea sunt primele hăinuțe achiziționate pentru fetiță noastră de la Daninaline.ro. Am ales hăinuțe practice în această comandă urmând că lunile următoare să cumpărăm și rochițe, bluzițe și hăinuțe mai elegante pentru exterior. Abia aștept să îmi strâng copilul la piept și să îmbrac micuța cu hăinuțele cele mai frumoase.

Ce părere aveți despre alegerile mele de la Danina?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *