Familia noastră are o pasiune autentică pentru brânza și specialitățile din brânză Delaco! Brânza este un ingredient atât de iubit și prezent în preparatele culinare zilnice ale familiei Matei!
„MARE TELEMEA, MARE GUST”
Brânza poate adăuga o notă delicioasă și cremoasă la o varietate de rețete, de la paste și pizza până la sandwich-uri, aperitive și multe altele, noi ne începem ziua cu ea și de cele mai multe ori o terminăm tot așa. Este un ingredient versatil și delicios care ne place foarte mult, de la cel mai mare la cel mai mic. Soțul meu este fanul brânzei numărul unu, ați rămâne absolut surprinși de ce combinații ciudate poate face el și se pare că și cei mici îl moștenesc.
Brânzeturile Delaco sunt o alegere populară pentru mulți consumatori datorită varietății lor de produse, de la brânza proaspătă la cele mai maturate iar pentru noi reprezintă baza unei alimentații sănătoase bogată în calciu și nutrienți. Aceste brânzeturi sunt delicioase în combinație cu fructe, nuci sau diverse tipuri de carne dar și în paste, pizza, sau sandwich-uri.
Duminica în familia Matei
Mozzarella Delaco cu sos de roșii, chiftele și salată verde o combinație delicioasă de arome și texturi!
Când vrei să îi impresionezi pe cei dragi poți face rapid o masă copioasă și gustoasă. Asta a fost inspirația mea pentru Duminica-n familie, iar cei 3 muschetari ai mei au fost foarte mulțumiți, mi-au cerut să le mai fac și să le promit că le voi da la pachețel si „degețele de brânză” când se va termina vacanța.
Aceste Mozzarella Sticks sunt foarte ușor de preparat, se scot pur și simplu din ambalaj și se baga în cuptorul preîncălzit la 160 de grade și se țin 5-7 minute după care sunt gata de servit cu sosul de roșii din pachet.
Mami sunt absolut delicioase!
Yammy! Mai vrem!
N-am crezut că brânza poate face asta!
Cu Brânza Delaco am aflat că poți crea combinații delicioase sau neobișnuite, la care mulți nici nu s-ar putea gândi vreodată. Iată câteva idei :
- Brânză Pufoasă Delaco cu miere și nuci: Această combinație adaugă un echilibru minunat între sărat și dulce.Nu vreți să știți cât de încântați sunt copiii mei de micul dejun când servesc această delicatesă înainte de a pleca la școală.
- Telemea Delaco cu struguri sau fructe de pădure: Gustul sărat al brânzei merge de minune cu dulceața fructelor. Dacă nu ați incercat vă recomand să o faceți cât mai curând.
- Cașcaval DeSenviș Delaco cu felii subțiri de salam, prosciutto sau pate. Această combinație adaugă un plus de proteine și energie. Aceste sandwich-uri cu roșii proaspete din grădină, ne place să le devorăm în mijlocul naturii.
- Brânză Delaco cu măr sau pere caramelizate: Caramelizarea fructelor le adaugă dulceață și un gust intens. Atât telemeaua cât și brânza pufoasă combinată cu gustul dulce al fructelor, provoacă „curcubeu pe cerul gurii”
- Cașcaval Sofia Delaco cu avocado și piper negru: Avocado și cașcavalul se completează reciproc într-un sandwich sau wrap. Dacă mâncați picant de fel trebuie neapărat încercată această combinație de arome.
- Mozzarela Gourmet cu roșii uscate și busuioc: Aromele mediteraneene se potrivesc de minune cu brânza. Știm cu toții această combinație de arome de la Pizza cu mozzarela specială Delaco, ușor de preparat și apreciată la maxim de toți membrii familiei.
- Brânză Delaco cu ciocolată neagră: Pentru cei care adoră combinația inedită de sărat și dulce. Soțul meu e cel care se trezește și în miez de noapte și dă iama la frigider pentru manca acest deliciu dulce sărat.
- Brânză Delaco cu fructe uscate și alune: O gustare sănătoasă și hrănitoare pentru toți membrii familiei. Un mic dejun format din brânză pufoasă combinat cu alune și fructe uscate, nu numai că este delicios dar este și foarte sățios și sănătos.
- Brânză Delaco cu bacon și cartofi: O combinație potrivită pentru iubitorii de arome intense. Familia mea este pur și simplu îndrăgostită de acest preparat culinar pe care îl gătesc destul de des, vă las mai jos rețeta în cazul în care doriți să o preparați și voi.
Rețetă cartofi cu bacon și telemea Delaco
Pentru a prepara o rețetă de cartofi la cuptor cu brânză Delaco și bacon, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:
- Cartofi – 4-5 cartofi mari, tăiați în felii subțiri.
- Brânză telemea în saramură Delaco, aproximativ 200g, tăiată în cuburi sau felii subțiri.
- Bacon – 4-6 felii de bacon, tăiate în bucăți mici.
- Smântână grasă – 200 ml.
- Ulei de măsline – 2-3 linguri.
- Sare și piper – după gust.
- Condimente opționale – puteți adăuga condimente precum usturoi pudră, busuioc sau cimbru după preferință.
Mod preparare:
- Preîncălziți cuptorul la 180°C.
- Într-o tavă rezistentă la cuptor, ungeți baza cu ulei de măsline pentru a preveni lipirea.
- Așezați feliile de cartofi în tavă într-un singur strat.
- Presărați bucățile de bacon peste cartofi.
- Adăugați cuburile sau feliile de brânză Delaco cu bacon peste bacon și cartofi.
- Într-un bol, amestecați smântâna cu condimentele (sare, piper, usturoi pudră, etc.).
- Turnați amestecul de smântână peste cartofi, bacon și brânză.
- Acoperiți tava cu folie de aluminiu și puneți în cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
- După 30 de minute, îndepărtați folia de aluminiu și lăsați la cuptor încă 15-20 de minute sau până când cartofii sunt frumos rumeni și fragezi.
Serviți cartofii la cuptor cu brânză Delaco și bacon calzi. Poftă bună!
Acest preparat delicios combină gustul bogat al brânzei cu textura crocantă a cartofilor.
Acestea sunt doar câteva idei de combinații reusite cu brânză Delaco, dar poți experimenta cu brânza Delaco mult mai multe alte feluri pentru a descoperi combinațiile care îți plac cel mai mult. Acestea sunt preferințele familiei mele.
Voi cum preferați să combinați brânza Delaco?
Acest articol participă la proba 8 din SuperBlog 2023.
[…] Preferințele culinare ale familiei Matei și branzeturile Delaco […]